در حالی که سرمایهگذاران بیت کوین چشم به سطح ۱۰۰,۰۰۰ دلار دوختهاند و خریداران قیمت را بالای ۹۰,۰۰۰ دلار در پایان هفته حفظ کردهاند، دادههای آنچین (Onchain) جدید نشان از احتمال یک اصلاح ۱۰ تا ۱۵ درصدی دارد. این یعنی قیمت بیت کوین ممکن است ابتدا تا ۷۶,۰۰۰ دلار کاهش یابد و سپس رالی بعدی به سمت ۱۰۰,۰۰۰ دلار را آغاز کند که با الگوهای نمودار تکنیکال نیز همخوانی دارد.
چند روز پیش یه جا خودم علی مارتینز گفته بود بیت کوین ۱ میلیون دلار میشه بعدش الان صحبت ۷۰ هزار دلار هست.نظر من اینه که سطوح ۸۷ هزار دلار به پایین فعلن رخ نمیده و ما ممکنه یه دوره ی رکود داشته باشیم ولی سقوط بعید هست چون یه شرکت بزرگ روی ۸۷ هزار دلار خرید سنگینی زده بود و حتمن محاسباتی پشتش بوده و بعد از انتخابات آمریکا روی ۶۹ هزار دلار یه شرکت خرید زده بود و یک هفته بعد بالا رفت.به نظر من بازار صعودی هست و اصلاح شدید نداریم ولی رکود و ثبات قیمت در دوره هایی پیش میاد که طبیعیه.
پیش به سوی بیت کوین ۱ میلیون دلاری و سقوط طلا از رتبه یک!!!
دنیا باید بپذیره و ما وارد دوران جدیدی داریم میشیم.
پول سنتی و طلا دورشون گذشته.الان دوره هوش مصنوعی و فیزیک کوانتوم و کامپیوتر کوانتومی و جایگزینی ربات به جای انسان هست.
چند وقت پیش یکی از دوستان روی ۶۵ هزار دلار بیت کوین خریده بود و ریزش تا ۴۹ هزار دلار داشتیم و یادمه وسژای تابستون بود و من بهش گفتم نگران نباش زمستان امسال بیت کوین ۱۵۰ هزار دلار میرسه و هنوزم روی حرفم هستم و الان دیگه امید دارم بیت کوین ۱ میلیون دلار برسه و جای طلا را بگیره و مطمعنم میگیره چون این نظریه با روند پیشرفت جهان سازگاره.