قیمت بیت کوین در مسیر رسیدن به سقف تاریخی ۱۰۰,۰۰۰ دلار، بهطور مداوم سطوح مقاومتی بالای ۹۵,۰۰۰ دلار را آزمایش کرده است. پس از جهش قیمت به ۹۸,۰۰۰ دلار، یک تحلیلگر ارزهای دیجیتال تأیید کرده که قیمت بیت کوین رسماً وارد فاز سهمیوار این چرخه بازار چهارساله شده است.
آدم عاشق این تحلیلگران مهم و برجسته میشه اول با قاطعیت از صعود حرف میزنن بعد میگن البته حواستون باشه اگه نشد تا فلان جا سقوطه خوب منم میدونم یا میره بالا یا میاد پایین مهم اینه که کدومشه
دربازارهای مالی هیچ قاطعیتی وجودنداره وهمه چیز برروی حدس وگمان هست که با وجودعناصر موجود ونظربه تحلیل شخصی خودتان میتوانید یک براورد منطقی کنید من2سال بازارهای ارز دیجیتال را به طور کامل زیر نظر داشتم و توی این دوسال هم صود کردم هم ضرر البته ضرر بابت کم تجربه بودنم بود واینکه توی دام کلاهبردارهای این حوزه افتادم هرکسی وقتی اسم ارز دیجیتال را میشنوه به فکرسودهای نوجومی میفته که شاید اگر تجربه داشته باشید بتونید برسید اما هرکاری نیاز به علم وتمرین داره بازارکریپتو هم ازاین قانون پیروی میکنه اماراهش را یادبگیرید وعلمش رابدست بیارید امکانش هست برای من اتفاق افتاد امیدوارم برای همه ی افراداین حوزه هم اتفاق بیفتد
سلام وخسته نباشی من مطمین هستم هرسالی که بگذره قمیت میره بالا ودوم اینکه نباید اینطوری باشه وبه نظر من طی سال هی بالا وپایین بره که جذاب باشه درهرصورت میره بالا خرید کنید.ممنون