این ارزش چرا این مدلیه منفی شد رفت رو ۶ تومن الان مثبتم که شده رو ۶ تومنه ، نمیدونم چرا خریدمش . از روزی که خریدم خونوادم مسخرم میکنن بهم میگن گرگ وال استریت پیشنهاد امروزت برای خرید چیه
دقیقن روزی که وتور وی چین وینک هارمونی و خریدم البته از هر کدوم چارصد پونصد هزار تومن بیشتر نخریدم فرداش همه منفی شد هنوزم به قیمت قبلش برنگشته
بخاطره قیمت تتر و دلاره چون افت داشته
من بیت تورنت خریدم امسال ۸ چند ماهه همه مثل شما میگفتن پامپ شد رو ۴۰ فروختم ۵ برابر شد سرمایم ، اینم مثل اون میشه
ریاضیت خوب نیست لابد. این ارز بصورت هزارم و صدم و دهم …
تغییر میکنه. شما تو این صرافی ها که مبدل دارن تعداد ۱۰۰۰۰ تاش وارد کن . متوجه تغییر قیمتش خواهی شد
خدا لعنتت کنه تو بوذی اومدی تو این ارزها گند زدی آدرس بده کارت دارم:joy:
بابا گرگ وال استریت:grin:
من رو 8 تومن خریدم باید صبور بود
گرگ وال استریت:wink: نظر من اینه شما نخر چیزی چونکه به قولت خودت خرید کردی همه چی ریخت به ماهم ضرر زدی،
ریال خورده نداره شما باید تغییرات ارزهایی که ارزون هستن و ریالش قابل تقسیم نیست قیمت دلارشو نگاه کنید چون داخل عدد ۶ تومن ۱۰ درصد وجود داره
چطوری گرگ وال استریت:sweat_smile:
متاسفانه بیشتر تریدرها خرید و فروش پله ای رو رعایت نمیکنن و همه پولو تو یه قیمت خرید میزنن و از اون قیمت اومد پایین چند روز صبر میکنن تا دوباره به قیمت خرید برسه و بفروشن و فرار کنن، در حالیکه هم در صعود هم در نزول میشه تو این بازار سود کرد، خرید زدی قیمت پایین تر اومد یک سوم خریدتو وقتی قیمت یه مقدار اومد بالا بفروش و بذار دوباره قیمت رفت پایین همون مقدار پولی که فروختی دوباره از همون ارز بخر اینجوری تعداد سهامت میره بالا همون استراتژی که حقوقی های بورس ایران دنبال میکنن، و خوب میانگین خریدت میاد پایین، همیشه چهار پله خرید تو هر سهمی داشته باشین و به محض خرید شدن پله فروش مقدار خریدتو اردر بذار و پس از فروش باز بیا پایین اردر خرید بذار، نمیدونم تونستم برسونم یا نه!!! این روش معاملاتی من هستش و به هیچ ارزی جز تتر که قیمتش ثابته اعتماد ندارم و تقریبا تو هر ماه ۵۰ درصد سود میگیرم از این بازار چه در نزول چه در صعود، البته حد ضرر ۱۰ تا ۱۵ درصد همیشه باید فعال باشه
موفق باشین