بحث و گفتگو پیرامون «هشدار جدی به کاربران پای نتورک: کلاهبرداری در کمین شماست!»

پروژه پای نتورک در آستانه راه‌اندازی شبکه اصلی خود قرار دارد، اما همچنان با چالش‌های متعددی روبرو است. این پروژه که در آسیا محبوبیت زیادی دارد، اخیراً هشدارهای مهمی را برای کاربران خود منتشر و اعلام کرده تنها یک میلیون کاربر دیگر برای راه‌اندازی شبکه اصلی نیاز دارد. با این حال، در کنار هشدارهای تیم توسعه دهنده، نگرانی‌ها نسبت به راه‌اندازی این پروژه و ماهیت آن نیز همچنان بسیار جدی است و به نظر می‌رسد این پروژه کلاهبرداری باشد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «هشدار جدی به کاربران پای نتورک: کلاهبرداری در کمین شماست!» شکل گرفته است.

چراانقدر چرت میگی مگه پول دادیم که کلابرداری کنه کلابردار توی

با این همه پیشرفت شبکه پای چطور هنوز میگید کلاهبرداریه؟ بنظرم وقتش بود که نظرتون رو در باره پای نتورک عوض میکردید

باز شرو کردی چرت و پرت نوشتن تو

کی وای سی کردی

حالا نکه پول دادیم دستش داره کلاهمون و بر میداره با پولامون

سلام
چطوری میتونیم کی وای سی بشیم؟؟

گوسفند از تو شعورش بیشتره

اگه ثبت نام نکردید، همین حالا با کد معرف ۵۷۵۱ (احراز شده و صدرصد فعال) ثبت نام کنید.
ثبت نام نیازمند یک کد معرف قبلی است. ۵۷۵۱ رو وارد کنید
شما پولی پرداخت نمیکنی، گوشی رو حالت استخراج ابری هیچ فشاری متحمل نمیشه، هر بیست و چهار ساعت یک کلیک میخواد و تمام. پس اگه شبکه π برات جالبه و محتملا یه پولی میخوای تو حسابت باشه کد معرف من رو فراموش نکن، چت گذاشتم هر راهنمایی باشه توی خود نرم افزار وقتی نصب کنید و با کد من وارد بشید اونجا باهم گفتگو میکنیم و راهنمایی های احتمالی هم هستم خدمتتون، از همون اول استارتشو زدم تا الان حدود پنج سال هستم تا الان چهل و هشت زیرمجموعه و سیکل ماین (استخراج) ما قوی و به جرات میگم همیشه روی ۱۰۰٪ کاملا مطمئن ، ازما گفتن
5751