بانک مرکزی ایران روز پنجشنبه ۶ دی ماه برای دومین بار طی چند ماه اخیر درگاههای پرداخت صرافیهای ارزهای دیجیتال را مسدود کرد. تصمیمی که باعث نگرانی و واکنشهای بسیاری در میان کاربران صرافیهای ارزهای دیجیتال، فعالان اقتصادی و کسب و کارهای ارزهای دیجیتال را برانگیخت. در این گزارش نگاهی به سیر رویدادهای اخیر داریم تا ببینم چه شد که درگاههای صرافیها توسط بانک مرکزی بسته شدند؟
صرافی های ایرانی به چه دردی میخورن پس چرا از حقوق مشتری دفاع نمیکنن؟؟؟؟؟ صرافی های بزرگ اینکار میکنن بی اعتمادی میشه من اولین فرصت از دوست آلمانیم میخوام برام حساب باز کمه میرم از صرافی های حضوری تتر میخرم میزنم اونجا خرید و فروشم رو میکنم واقعا به درد نمیخورین
آقایان مسئول بانک مرکزی ،شما باید مشکل مردم حل کنید یا مشکل تراشی کنید؟! امثال من شاید ملیونی باشه که تو بازار قیمت بالا خرید کردیم قیمت پایین اومد از ترس ریزش بیشتر با ضرر فراوان فروختیم زندگی ما رفته. حالا که منتظر پایین اومدن قیمت بازار بودیم محیا شده الان وقته خریده مسئولان اومدن درگاه بستن بدبخت شدیم رفت… اگه غیرقانونی بود چرا باز بود اگه نبود پس چرا بستین؟ لااقل یه حرفی حدیثی توضیحی کی باز می کنید بلاتکلیفی مثل قبض روح می مونه آخه گناه ما بدبخت ها چی بوده؟!
آخه اگر پولشویی هم باشه از طرف خودشونه.مگرنه این مردم بدبخت پولشون کجا بود بخوان پولشویی کنن. دوزار از ایدراپ و ارز در میاوردن که کمک خرج زندگیشون باشه که اونم ریدن توش.اینا اصلا دوست ندارن مردم راحت باشن. مسئول کجا بود از هزار تا دشمن بدتر هستن. کشوری که از عابر بانک بیشتر از ۲۰۰ هزار تومن نمیتونی بگیری پول ۳ کیلو سبزی خوردن باید رید توش.
خدایا شکر
اینا امتحانات الهی هستش که ما داریم پس میدیم. ما اگر گوش به حرف خدا و پیامبران و اهلبیت میدادیم گیر این انسان نماها نمیافتاد که اینقدر اذیت بشیم.چپ میری راست میری گیر میافتی. ما قرار نیست زندگی کنیم. اونقدر ارز دیجیتال مسخره ساختن این دولت به اسم ارز خارجی تو پاچه و تو حلق ملت کردن الان درگاه رو بستن مثل بازار بورس تا پول های مات بلوکه بشه. پولاش کجا رفت خدا میدونه.چقدر بیت استخراج کردن.جیباشون فقط پر شد.
من یکی تا آخر عمر هیچ جا سرمایه گذاری نمیکنم. اصلا سرمایه گذاری نمیکنم. همه چیز رو فراموش میکنم و میچسبم زندگیم. بخور و بخواب.
سلام به عنوان کسی که اقتصاد میفهمه : هیچ ربطی به قیمت دلار نداره شما جلوی تقاضا گرفتی
نه شما تقاضا زیاد کردی چرا ، چون طرف تتر میخرید تاثیری روی قیمت ارز نداشت🤯
الان طرف میره دلار میگیره
میره طلا میگیره، الانه که تاثیر داره
طرف اگه ارز دیجیتال میخرید میرفت ترید میکرد سودش توی همین کشور خرج میکرد🤸🏻
الان با اینکار عملا بانک و اقتصاد کشور از مردم داره دزدی میکنه، چجوری
تقاضا زیاد میشه اما کجا توی بانک سهام و طلا و دلار
کشور ما اقتصادش بر مبنای جیب تو جیبه و پول میره دست اونایی که قدرت دارن با تورم و دلار ۸۰ تومنی
طرف داره میگه هرچی پول شما دارین برای منه اصلا نمیخوام شما حفظ کنید سرمایه تون و از ضرر نابودی پولتون جلوگیری کنید
با تورم کی پولدار میشه
با خرید دلار به جای تتر کی پولدار میشه
تقاضا هم که کم نشده
اگر درگاه ها باز بودن و مردم میتونستن ارزها رو در کف قیمت بخرن که تمام صرافی ها در عرض ۲ ماه آینده ورشکست میشدن. قشنگ مشخصه دست چه کسانی تو کار هست! اندکی تامل کنید!