شرکت شاپرک در نامهای به تاریخ ۲۶ دی ۱۴۰۳ به سازمان نظام صنفی رایانهای کشور، درخواست اطلاعات گستردهای از صرافیهای ارز دیجیتال کرده است. در واقع، محتوای این نامه به گونهای است که صرافیها اگر میخواهند شاهد حل مشکل درگاه پرداخت خود باشند باید این اقدامات خواسته شده را انجام دهند. این درخواست که با ضربالاجل ۳۰ دی ماه همراه بوده، پس از یک دوره مسدودسازی درگاههای پرداخت صرافیهای ارزهای دیجیتال مطرح شده، با انتقادات متعددی مواجه شده و نگرانیهایی را درباره حریم خصوصی کاربران به وجود آورده است.
هر شکری که دوست دارن میتونن بخورن من در اوج قیمت بازار از طریق ولتهای خصوصی تمام سرمایهام رو تبدیل به تتر میکنم اون وقت میخوام ببینم که شرکت شاپرک و بانک مرکزی دقیقاً چیکار میخوان بکنن
سلام متنشو خواندم اشکالی ندارد درسته وظوابط قانونی دارد عجیبه حتی توی نلگرامم همین ربات هایی که ارزش مالی دارن کیف پول خودشونو دارند اصلا صرافی ایرانی روقبول ندارند تازه این ربات های الکی مثلاً بیبی دوج مال یک خیریه ای ایامیدونستین؟؟ اصلا اجازه نداری کیف پول ایرانی معرفی کنی خوب قانونی که تعریف کرده پارامتراش دقیق ودرسته حتی ربات های فیک تلگرامم ازهمین قانون شفاف مالی اما به نفع کشورخودشون استفاده میکنن
مملکتی که بیشتر شبیه سر گردنه است ویک ارگان نظامی فاقد هر گونه صلاحیت کشور ومردم رو به بد بختی کشونده ودولت وتخصص جاش رو به نشان لقد خر داده هیچ توقعی مردم ندارم ودست به دعا برداشتن برای نابودی تمام باعث وبانی ای این حقارت کشور وملت
اگر دنبال شفاف سازی هستند اول خودشان چه مقدار پول چاپ شد و چقدر ذخیره پولی و طلا در کشور وجود دارد کجا خرج شده چگونه خرج شده چرا ؟ منابع کشور کجا میرود چرا میرود تا ۱۰ سال قبل منابع و پولی و ارزی را میتوانند شفاف سازی کنند اول از خودشان شروع کنند بعد ما خودمان شفاف سازی میکنیم در کشورهای زیادی هستند که تمام حساب و اموال داریی مسئولانشان شفاف سازی میشود آیا شما میتوانید ؟؟؟
حتما یادتون بمونه اینا دنبال جیب ملت هستند تا مالیات بگیرند ولی نمیگن این همه منابع کشور دارن چیکار میکنند و در هیچ کاری شفاف سازی نمیکنند و کشور ما همیشه در اختلاص و رانت و دروغگویی و زمین خوارای فساد گیر کرده
دادن اطلاعات به ریز وقتی که شما بخایی مسئولیت گردن بگیری درسته . اگر صرافی ارزها رو برداشت رفت و بانک مرکزی تا ریال آخر ضرر مردم را بدهد . وگرنه فقط میخای بدونی طرف جقدر سود کرده و ازش مالیات بگیری !!!؟؟ در ضمن بالا رفتن دلار تفصیر مردم و خریدار نیست که بهش بگی بیتکوین خریدی یک میلیارد تومن الان شده ۸ میلیارد و باید تفاوتش را مالیات بدی . خخخ . برو از امارات یاد بگیر که دربهای کشورش رو بروی دهها صرافی خارجی باز کرده و داره میره سمت هوش مصنوعی و کریپتو و … بگیر ببند هم نمیکنه . اذیت کردن مردم عاقبت نداره
من ده ساله درگیرمریضیم .رودم درگیرسرطان بود .چقد شیمب درمانیو جراحی شدم.الانم نمیتونم راحت برم بیرون باید پوشک ببندم هم موقع خواب هم بیرون رفتن.حتی این مشکل نمیذاره برم سرکار .بیشتر شبا مجبورم برم بیرون که خلوت باشه.مادرم مریض .عمل قلب کرده .بخاطر کرونا سکته کرد.چنساله دارم ازونم پرستاری میکنم بااین وضع خودم.مستاجریم .بابام بااین سنش مجبوره بره کارکنه یه حقوق بازنشستگی کلا داریمویخورده کارکردبابام .تازه یسال بودم اومده بودم تودنیای ارز.یخورده سودمیکردم .پول پوشکو دارو درمیومدازینجا.ولی همینم ازمون گرفتن .گفتم چرابرم صرافی خارجی همین ایرانیاامن ترن .ولی ای کاش یادگرفته بودمورفته بودم توخارجیا.چون دشمن اصلی من توهمین خاک پشت همین میزای ریاسته.امیدوارم بخاطربلاییکه سر جوونای این مملکت اوردنو عمرمونو تباه کردن به بدترین شکل بمیرن.فقط از یه بابت خیالم راحته مهر رای تو شناسنامه من فقط یبار خورد اونم زمان خاتمی بود دیگه من پای هیچ صندوقی نرفتم ازین بابت سرم بالاست که با رای خودم خودمو بدبخت نکردم