بحث و گفتگو پیرامون «پای نتورک (pi) در صرافی‌ها لیست شد! بالاخره این پروژه کلاهبرداری است؟»

راه‌اندازی شبکه اصلی پای نتورک (Pi Network) به رویدادی پرتلاطم در دنیای ارزهای دیجیتال تبدیل شده است. توکن پای نتورک در این مدت نوسانات قیمتی چشمگیری را تجربه کرده است. این ارز دیجیتال ابتدا با قیمت ۱.۷۰ دلار شروع به کار کرد و در مدتی کوتاه به مرز ۲.۰۰ دلار رسید، اما پس از آن، طی تنها دو ساعت، بیش از نیمی از ارزش خود را از دست داد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «پای نتورک (PI) در صرافی‌ها لیست شد! بالاخره این پروژه کلاهبرداری است؟» شکل گرفته است.

با سلام
واریز به صرافی ها هنوز راه اندازی نشده
در‌واقع انتقال توکن ها از کیف پول Mainnet شبکه Pi به صرافی ها هنوز غیرفعال هست
این پروژه پرچم قرمز زیاد داره

در نهایت هدفشون ازاد کردن توکن ها و‌کسب سود بیشتر هست
اکثریت مطلقا پروژه ها در صنعت کریپتو عملا بر اساس سوداگری و خالی کردن جیبه مردم طراحی شده و این پروژه هم مستثنی از اونها نیست
در نهایت اینها در طول مدت به صورت منظم توکن های‌ خودشون رو‌ به صرافی ها تزریق میکنن و مانع افزایش قیمت میشن و اگر قیمت هم‌افزایش پیدا کنه ابشاری خالی میکنن روی خریداران بخت برگشته
نمونش بسیار زیاده در همین‌رتبه زیر ۵۰ که‌برید چک‌کنید هیچ‌کدومشون به سکت سقف تاریخیشون هم‌نتونستن‌برن اکثریت

خریدار پای هستم تبریز هر واحد ۱۵هزار تومن فروشنده واقعی تماس بگیره احراز هویت شده و آماده انتقال باشه حضوری یا غیر حضوری09143058660

من حدودا دو سال پیش تو سایت شما دیدم گفتید این ارز کلاهبرداریه و هیچوقت لیست نمیشه. حالا امروزم که لیست شد میگید هدف نهاییشون کلاهبرداریه؟ بابا ولش کنید دیگه من به خاطر شماها اون موقع برنامه رو پاک کردم و حدود ۳۰۰۰ پای مفت رو از دست دادم. این میتونست همین الآن که سرباز هستم کمک بزرگی کنه بهم.

اگر این پروژه کلاهبرداری بود همون روز اول لیست با فروش 20درصداز پای هام 1ملیارد تومان دستم نمیومد…

مدیرعامل بایبیت با کلاهبردار خوندن پروژه پای همون روز صرافیش هک شد…تاوان نسنجیده حرف زدنشو داد…

دوستان هنوز وقت برای کی وای سی هست؟

داداش شاید بتونی برگردونی از طریف فیسبوک وریفای کردی؟

انگار بعضیا توی این مملکت فقط اومدن که نزارن مردم یه روز خوش ببینن، دوست عزیز شما یک از میلیون هستی