در حالیکه هنوز بسیاری از صرافیهای ارز دیجیتال با چالش انسداد درگاههای پرداخت خود مواجه هستند، بانک مرکزی ایران در اقدامی ناگهانی و بدون اطلاع قبلی، محدودیت جدیدی را برای تسویهحساب کسبوکارهای آنلاین اعمال کرده است. طبق ابلاغیه جدید این نهاد، انتقال وجه و تسویه مبتنی بر API تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ محدود شده و این موضوع به چالش جدیدی برای فعالان اقتصاد دیجیتال تبدیل شده است.
“به نظر میرسد که بانک مرکزی با بسته شدن راههای برداشت ریالی، کار تحریمهای مالی را برای فشار بر مردم راحتتر کرده و کسبوکارهای اینترنتی را به یک سفر بیپایان در دنیای مجازی فرستاده، بدون اینکه حتی یک ریال در جیبشان بگذارد! اینگونه تصمیمات نه تنها اشتباه است، بلکه قطعاً خیانت به کشور و مردم است.”
عجیبه من درعجبم بانک مرکزی این چه کاری میکنه من که تمام ارزم روتوصرافیهای خارجی ریختم ونهایتا تاسه ماه اینده ازایران میرم ولی یه ضرر بزرگی به کسب وکارهای دیجیتال وارد کردن برای اینکه متاسفانه نمیدونن باید چکارکنن ازاقای فرزین هم خواهش میکنم اگر نمیتونه لطفا استعفابده وازاین بیشتر ضربه نزنه به کسب وکارهای انلاین الان چندماهه امثال من نابود کردن اینم ازقیمت دلارشون تانمیتونن جلوی بی عرضگی خودشونو بگیرن میان سراغ کسب وکارهای دیجیتال
دوستان عزیز تمام این داستان های بانکی جدید به خاطر تمرین و آماده سازی زیرساخت پیوستن ایران به FATF(پالرمو و غیره ) هست چون تصویب شده که بپیوندیم، ذین پس برای هر یک قرون پولی که جایی دارین یا میفرستین یا میاد براتون باید حساب پس بدین و مالیاتش رو بدین ،، حالا هی بگین چرا ایران نمیپیوست داره میپیونده عواقبشم بپذیرید… فدای شما
دوستان عزیز، نظر قبلی من رو سایت چون به نفعشون نبود پاک کردن، دولت جمهوری اسلامی در مسیر تصویب لوایح و کل سازوکار FATF هست دارن زیرساختهای این کارو فراهم میکنن ، زین پس برای هر یک قرون پولی که جابه جا میکنید،خریدمیکنید،براتون میاد باید حساب پس بدین و مالیاتش رو پرداخت کنید و منشع پول رو مشخص کنید و میکنن براتون،،،، این از نتایج پیوستن به این لوایح هست ، همه چی قرار هست رسد بشه.