اشتباه در وارد کردن تگ آدرس

سلام. من امروز چندتا bnb رو فروختم ب صرافی و متاسفانه تگ آدرس memo رو اشتباه وارد کردم، کسی تجربه ای در این زمینه داره.

به فنا رفت عزیز

اگه نزده باشی ممو رو ک باهاشون ارتباط برقرار کن نگران نباش بضی وقتا تا ی هفته طول میکشه تا درست شه. اگه اشتباه زدین نمیدونم!!! قبول کرد سفارشو؟

متاسفم ولی سوخت شد پوله

باید از مقصد تراکنش پیگیری کنید که آیا امکان بازیابی تراکنش وجود دارد یا خیر.برخی از این اکسچنج‌ها اعلام کرده‌اند که در صورت ارسال تراکنش بدون آی‌دی، امکان بازیابی و برگشت آن وجود ندارد.

سلام منم استالر داشتم ممو رو نزده بودم بعد دوماه به صرافی کوینکس پیام دادم که ممو نزدم سریع عکس و هش ارسال رو خواستن بعدا پیام داد سریعا پیگیری میشه و گفت فرایندش تا چند روز طول میکشه تا برگردونیم به حسابت و دیدم بعد سه چهار روز اومده به صرافی بعدش انتقال دادم به کیف پولم حالا شما هم برو با پشتیبانی صرافی که انتقال دادی پیام بده انشالله برگردونن

حس بدی رو تجربه میکنی. ایشالله غم اخرت باشه😔

خاک روس خاک مناسبی است:joy::joy::joy:

پولت سوخت شد، من چندروز پیش تگ دوژ رو اشتباه زدم و بعد ۲روز اسیری و ایمیل بازی جواب دادن کاری از دستشون برنمیاد و ابراز تأسف کردن

بله گم شده عزیزم منم ارز ریپلم به خاطر ممو تگ اشتباه گم شد

بایننس تگ‌ممو داره همیشه؟

به کدوم والت زدی ؟؟؟
یه تیکت بزار برات درستش میکنند

اگه آدرس همون آدرس صرافی باشه و فقط تگ اشتباه زده باشی میتونی با دادن کد هش به صرافی پیگیر بشی . البته من استلار بدون تگ فرستادم صرافی پیگیر که شدم تونستم بازگردونم.حتما به پشتیبانی پیام بده

سلام میتونی با پشتیبانی تماس بگیری راهنماییت میکنند و بهت برمیگردونن فقط با آدرس هش و تراکنش آ ی دی رو براشون بفرستی

بازم به پشتیبانی بگو برامنم اونجوری شد به پشتیبانی گفتم اطلاعاتی خواست اونارو دادم برگشت پولم

به چخ رفت داش گلم

اگر به صرافی ایرانی فروختی باهاشون تماس بگیر درخواست کن میتونن کمکت کنه
من خودم یکبار این اشتباه کردم و تماس گرفتم برام انجام دادن . البته یه درصدی برداشتن
ولی ارزش داره

داداش منم ۵ تا bnb از کیف پول به صرافی انتقال دادم ولی تگ رو اصلا نزدم بعد به صرافی پیام دادم خودشون درست کردن، یه مقدار زمان برد ولی اومد تو کیف پول صرافی

من بلدم به من زنگ بزن برات حل میکنم

حالا به پشتیبانی صرافی بگو شاید برات درست کردن