بحث و گفتگو پیرامون «نگرانی تازه درباره مسدودشدن تتر برای ایرانی‌ها؛ خطر تا چه حد جدی است؟»

هفته گذشته و پس از آنکه وزارت خزانه‌داری آمریکا با انتشار شیوه‌نامه‌ای از کسب‌وکارهای فعال در حوزه ارز دیجیتال خواست تا با نظارت بیشتر از دور زدن تحریم‌ها جلوگیری کنند، نگرانی‌ها در رابطه با خطر مسدودشدن سرمایه ایرانی‌ها در صرافی‌ها و کیف پول‌های خارجی افزایش یافت که البته این موضوع را در گزارشی و با استفاده از نظر کارشناسان به‌طور کامل بررسی کردیم. اکنون اما نگرانی‌ها در رابطه با ارزهای دیجیتال متمرکزی مانند «تتر» همچنان ادامه دارد و این پرسش بار دیگر مطرح شده است که با توجه به متمرکزبودن سازوکار تتر، آیا عرضه‌کنندگان این استیبل کوین در ادامه سرمایه کاربران کشورهای تحت‌تحریم، مانند ایران را بلوکه خواهند کرد یا خیر؟

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «نگرانی تازه درباره مسدودشدن تتر برای ایرانی‌ها؛ خطر تا چه حد جدی است؟» شکل گرفته است.

امیدوارم که تتر معامله گران خرد رو مسدود نکنن البته بعضی از ارزها رو‌میشه بیت کوین و یا استیبل کوین های دیگه معامله کرد ولی در کل اگه این اتفاق برای کل معامله گران بیوفته باید فاتحه این کا رو هم خوند و تنها دریچه امید به اینده هم برای ایرانیان بسته میشه

برای اجرای یک تابع در قراردادهای هوشمند باید کلی gas مصرف کرد وکلی هزینه داره پس مطمئن باشید شرکت تتر هر آدرسی رو نمیبنده مگر اینکه مطمئن باشه مال دولته که باهاش تحریم ها رو دور میزنه و … نه مال من و شما که چهار سنت توش داریم :sweat_smile:
جدا از این بحث فقط USDC استفاده کنید هم شفافیت داره و امکان کلاهبرداریش صفره هم این مسخره بازی ها رو نداره تمام پلت فرم ها هم فراوون ازش دارن و مشکلی نیست

سلام باید چه کار کنیم

چشم مردم ایران و مسئولین عزیز روشن

راه کار بالا بهت توضیح دادن که مشتی .. از کیف پول غیر متمرکز استفاده کن و ارز غیز متمرکز .. حالا اینجا DAI رو معرفی کرده .. که ۱۰۰٪ توکن های بیشتری هست اگه تحقیق کنید یخورده ولی اگه نیود هم همین DAI و کیف پول تراست و کوینومی

یعنی ایرانی جماعت کلا بد شانس اون از بورس اینم از ارز دیجیتال که تر زد

در مورد کیف پول ها از جمله تراست والت
و
صرافی های کوینکس و کوکوین نظرتون چیه

هیچ مشگلی نیست تتر نگه نمیداریم انقدر ارز و استیبل کوین های دیگه هستن اونا نشد صرافی های غیر متمرکز اونا شد ارزهایی مثل مونورو

کوینکس صرافی متمرکزه. ولی تراست ولت و کوکوین غیرمتمرکزن و عالی‌ان

پولات کجا این اتفاق افتاده؟

هیچی نمیشه خیالتون راحت برید به کاراتون برسید

BTC 2
بخر از صرافی Crex24

درسته ولی USDC کاملا شفافه و حداقل مطمئن هستی کلاهبرداری نمیکنه

اینم راه خوبیه👏

داداش زحمتش رو بکش یک درخواست بده ساتوشی ناکاموتو شاید فرجی شد فرصت هم دادن😂

تا پنج ساعت دو دقیقه دیگه رسیدن دستور کاملا اف…بی بی تاثیر ندارد ..
و زیرگروه ..هر کسیی شمارو اورده جواب گوی شماست ..خواهشا اول فکر کنید بعد دارایی ببرید چون ..کسی هستم ..که ابدیت و ساخت هست و میدانم رمزار چیست و چگونه عمل میکند ..خواهشا نسنجیده عمل نکنید تا من هم بتوانم راحتر تصمیم بگیرم ..برام عزیز هستین و اخرین صور من ..هرکس صادقانه بیاد جلو مطمعن باشه ..صرافی ارز متمرکز را جانشین مدیریت میکنه تا اثبات ورفع خطا کنه بعد دراختیارش …شاد باشین …دوساعت فرصت