روز گذشته یکی از طرفداران شیبا اینو در توییتر از ایلان ماسک پرسید که چه مقدار از این ارز دیجیتال در اختیار دارد و مدیرعامل تسلا هم با صراحت پاسخ داد که حتی یک توکن شیبا اینو ندارد. این اظهارنظر جنجالی باعث شد قیمت شیبا اینو پس از رسیدن به اوج تاریخی سقوطی ۲۷ درصدی را تجربه کند.
باسلام به نظر من شیبا تاسال دیگه رشد خوبی داره هرکی سرمایه گذاری روی این ارز انجام بده ضررنمیکنه،حالا فرض براینکه اصلا رشد نکنه همین طوری بمونه پس چیزیم ازدست نمیدی.کاری به حرف ایلان ماسک ندارم دنیای امروز دنیای مدرنه همون طور که کارت بانکی جای پولا گرفت یه روزم رمز ارز جای اونا میگیره مطمعنم.من شخصا دوسال پیش اتریوم روی ۲میلیون خریدم ،۲۰میلیون سرمایه گذاشتم ،امسال که به سرمایم نگاه میکنم خوشحالم که کاری به حرفهای دوروریام نداشتم که میگفتن دیونه شدی میخوای پولتا رمز ارزبخری ،تامیتونید وپول دارید رمز ارزبخرید برا ایندتون،موفق باشید
دروغ میگه چون اگه میگفت دارم تمام هولدرهای دوج خالی میکردن رو شیبا و دوج خالی میکرد و خودش ضرر میکرد چون سرمایه داره از دوج.شیبا بعدش دوباره بالا اومد و ثابت کرد به ایلان وابسته نیست
دقیقا تمامی شرکت ها مثل شرکت های تسلا می خوان هزینه هاشون رو برمبنای ارز دیجیتال پایه گذاری بکنن ولی چون ایلان ماسک دستورداده دیگه پرداختی ها به سمت ارزدیجیتال بره این کار روی همه چیز اونا تاثیر میگذاره توی ایران هم همینه خیلی از صرافی ها مثل یوبیتکس و جاهای دیگه هم بیشتر معاملات رو برمبنای ارزهای دیجیتال پرکاربرد قرار میدن