بحث و گفتگو پیرامون «۴ استراتژی ساده برای سرمایه‌گذاری؛ چیز‌هایی که می‌دانیم و از یاد می‌بریم»

استراتژی؛ کلمه‌ای که تفاوتی ندارد معامله‌گر باشید یا دانشجو، کارگر باشید یا کارمند، مطمئناً آن را بارها و بارها شنیده‌اید. با این حال، در بحث معامله‌گری و سرمایه‌گذاری، استراتژی نقشی پررنگ‌تر دارد؛ چراکه پای پول شما در میان است و تصمیم اشتباه مساوی با ضرر است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «۴ استراتژی ساده برای سرمایه‌گذاری؛ چیز‌هایی که می‌دانیم و از یاد می‌بریم» شکل گرفته است.

بسیار عالی
مطالب بسیار مفیدی بود

برادر شما یه سبد مالی واسه خودت درست کنی خیلی بهتره حالا هر کوین یا توکنی که دلت خواست…تو بازه زمانی میان مدت تا بلند مدت.موفق باشی

بیت رقم صعودی و نزولی خودشو تثبیت کرده و دیگه ۲۵ هزار رفت به افسانه ها پیوست ،،،، ی فرصت گیر اومد ۴۲۰۰۰ را دید و کف ترین قیمت خرید بود ،،،،، بیت پدره همه ی رمز ارزهاست و پدره هر خانواده ای با تجربه و با اراده س

سلام دوست من
من نزدیک دوسال هست توبازارکریپتو فعالیت میکنم کتابهای زیادی خوندم وکلاس های آموزشی رفتم بازارکریپتو فقط برای هولدکردن خوبه هیچوقت اون نوسانی که شمابعنوان تریدردنبالش هستی روبهت نمیده حتی اگه شماتاپ تریدرباشی چون بنظرمن این بازار خیلی شناوره وتاحدی بی ثبات به دودلیل اول اینکه اخبارهای الکی حتی افرادی چون ایلان ماسک روش اثرمیزارن ودوم اینکه صرافی ها اجازه سودحسابی رونمیدن برای تریدرنه برای هولدچه برسه به اینکه شخص تازه واردهم باشه بقول استادی که میگفت بازارفارکس با اطلاعات زمینه ای برای تریدوارزدیجیتال فقط برای هولدکردن خوبه ببخشید زیادصحبت کردم انشاالله که موفق وپرسودباشی:+1::+1:

سلام .دوست عزیز در همین مقاله اشاره شد به این موضوع .شما چند درصد احتمال رسیدن بیت به این محدوده قیمتی را در روند فعلی محتمل میدانی ؟

با این وضعی که پیش آمده و تلاطم بازار هیچ بعید نیست.فکر کنم دنبال عباس غفاری رمال بگردیم بهتر از تحلیل و ایندکس rsi , … ایناست.
ربات عزیز یا ادمین نامهربون ، اینار تأیید کن جون بیتت.