بحث و گفتگو پیرامون «بهترین سرمایه‌گذاری تاریخ؛ معامله‌گری که با شیبا اینو میلیاردر شد!»

یک سرمایه‌گذار ناشناس ۴۰۰ روز پیش با پرداخت مبلغی حدود ۸,۰۰۰ دلار مقداری شیبا اینو خریداری کرده بود. بررسی‌ها نشان می‌دهد که ارزش توکن‌های موجود در کیف پول این معامله‌گر اکنون به ۴.۴۵ میلیارد دلار رسیده است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «بهترین سرمایه‌گذاری تاریخ؛ معامله‌گری که با شیبا اینو میلیاردر شد!» شکل گرفته است.

شجاعت میخواد،لابداطلاعاتی دراختیارداشته،والاکیه که یه ارزصفرکیلومترناشناخته ایی روسرمایه گذاری کنه

ولا شخصا خودم وقتی خریدم توی فروردین انقد سود کرد بعد سه روز ۱۲۰ دلارم شد ۲۸۰۰۰ هزار دلار یادش بخیر ۴۰ میلیارد شیبا بود

چرا چرت پرت مینویسید آخه هشت هزار دلار چجوری شد آخه پنج و هفت میلیار دلار من خودم پارسال ۱۲ میلیون تومان خریده بودم الن رفت ۱۰ میلیارد تومان اینو به دلار تبدیل کن مقایسه کن با این فرد.:thinking:

داداش با 120دالار چقدر شیبا خریده بودی

سلام شیباراچطوربخرم

از صرافی کوینکس

دوستانی که بهشون فشار اومده ایمیل بذارن اسکرین شاتا رو واسشون بفرستم با تاریخ خود صرافی بشون نشون بدم چطوری شد ۲۸۰۰۰ هزار دلار :))

درود برشما آیا شیبا تاپنج سال آینده میشه ۱دلار

پس ميتونن خيلي راحت بفهمن كه كسي توي كيف پولش چقدر ارز داره پس كيف پول هيچ امنيتي نداره
چاره چيه ؟؟