بحث و گفتگو پیرامون «شایعه: شواهد نشان می‌دهد تسلا ممکن است شیبا اینو را به‌عنوان یک روش پرداخت بپذیرد»

اخیراً شایعاتی منتشر شده است مبنی بر اینکه تسلا قصد دارد شیبا اینو را به‌عنوان یک روش پرداختی در فروش خودروهای برقی خود بپذیرد. منشأ این شایعه کد یکی از صفحات وب‌سایت رسمی تسلا است که در آن نام شیبا اینو به‌صورت «SHIBA» و در کنار دیگر روش‌های پرداختی این شرکت، از جمله بیت کوین آمده است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «شایعه: شواهد نشان می‌دهد تسلا ممکن است شیبا اینو را به‌عنوان یک روش پرداخت بپذیرد» شکل گرفته است.

اگر می خواست شیبا رو اضافه کنه این همه از دوج حمایت نمی کرد.

ناراحتی بفروش مجبور نیستی ک

خوبه خودشم گفته شایعه:grin::pensive_face:

همه اش شایعه:pensive_face::grin:

دیگه یه ارزی که تونسته تا این حد بالا بیاد وسیاست کنترل و توکن سوزی هم داره محاله ریزش کنه

این فیلم رو قبلا دیدم. یه فیلم هندی به اسم «بازار» :joy::joy:

باورش سخته ولی من مطمئنم شیبا یه روزی میاد که همه برای داشتن یک میلیون عدد سکه‌اش حسرت میخورن.من روی ۸ چند میلیون ازش خریدم حالا یا به هدفش میرسه که زندگی منو زیر رو میکنه یا به قول شما نابود میشه ولی روی زندگیم هیچ تاثیری نمیذاره.به جای بد گفتن چند میلیون بخرید انگار اصلا نداشتید.چند میلیون پر پر بشه بهتر از اینه چند ساله دیگه هی حسرت بخوری که چرا من نکردم اونموقع ۵میلیون خرید بزنم.توی دنیای کریپتو هیچ چیز غیر ممکن نیست.مثل الانم که وقتی دوج ۴۵تک تومن بود من نخریدن چون همین حرفای شیبا پشت سرش بود ولی الان قبمتشو ببینید.بالا رفت من سود خوبی میکنم نابودم شد همون زندگی قبلی خودمو دارم و چیزی از زندگیم کم نشده

امروزم شبکه نمایش نشان داد😁

در اینده ای نزدیک چندان دور همه حسرت میخورن که شیبا نخریدن