کمک برای ورود به دنیای ارز دیجیتال

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید بورس ایران داغونم کرده کلی بدهی دارم
من تازه میخوام وارد ارزای دیجیتال بشم از کجا شروع کنم و اینکه بهترین صرافی رو معرفی کنید و از چه وی پی انی استفاده کنم که آی پی اون خوب باشه و تا سالها جواب بده

دوست عزیز نمیشه ریسک کرد الان احتمال سقوط شدید دلار هست

دوستان من از سرور فرانسه استفاده میکنن ، راضین

۱. مسیر اشتباهی رو داری پی میگیری! ترید داخل بازار کریپتو جدا از بورس و این داستاناس. باید دوره ببینی و ۶ ماه حداقل فقط نمودار قیمت ها. رشد و نزول هارو تماشا کنی و با ارز دمو ترید کنی. بخوای الان شروع به ترید کنی به زمین میخوری این نظر شخصی منه باز صلاح خودتو بهتر میدونی
اما چیزی که فقط من نمیگم و هرکی که با ارزدیجیتال آشنایی داره حتما بهت گوش‌زد میکنه هولد کردنه.

۲. نمیشه گفت بهترین صرافی اما بایننس از صرافی ها محشر با کارمزد پایین هست که ویژگی های منحصر به فرد خودشو داره اگر هم صرافی غیرمتمرکز بخوای یونی‌سوآپ گزینه عالییه / ولی کوینکس به ایپی ایران کاری نداره و وی‌پی‌ان نیازی نداری. خیالت هم تخت و امن تره به اونم حتما سر بزن

۳. وی پی ان حتما باید آیپی ثابت باشه و از نسخه های خریدنی استفاده کن. نورد وی پی ان از سیستم های مطرح و گارانتی شده‌س اما خب فروشگاه های داخلی هم هستن که وی پی ان ایپی ثابت با اشتراک ماهانه تا سالانه میفروشن. تحقیق کنید

چون که تازه وارد هستی توی یکی از صرافی های ایرانی احراز هویت کن و خرید کن نیازی به وی پی ان نداری