بحث و گفتگو پیرامون «بایدن قانون دریافت مالیات از ارزهای دیجیتال را امضا کرد؛ سناتورهای آمریکایی به‌دنبال اصلاح قانون»

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، روز گذشته لایحه مربوط به اخذ مالیات از کسب‌وکارهای فعال در حوزه ارز دیجیتال را امضا کرد و اکنون می‌توان گفت که این طرح عملاً به یک قانون رسمی تبدیل شده است. با این حال برخی از سناتورهای آمریکایی همچنان در تلاش‌اند تا بخش‌هایی از این قانون را که به کسب‌وکارهای ارز دیجیتال مربوط می‌شود، با ارائه طرح‌های جدید اصلاح کنند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «بایدن قانون دریافت مالیات از ارزهای دیجیتال را امضا کرد؛ سناتورهای آمریکایی به‌دنبال اصلاح قانون» شکل گرفته است.

یه جورایی داره جورباجور میشه انگار، بازم خوبه امیدوار شدم

پدرخوانده زمین خخخخ. بشین بابا

■■■■ ما که خرید کردیم نزدیک ۱۰۰م ارز دارم و صددرصد ۳ ۴ برابر میشه دیر و زود داره ولی حتمیه

مشخص بود تواین ی مدت بازار سهام و بانگها‌ داشتن خودشونو ب در دیوار میزدن ک چرا این حوزه اینقدر رشد کرده وراحت داره سرمایه هارو جذب میکنه احساس خطر کردن خیلیا هم صحبثهای مخالف وسمپاشی میکردن ک یجور جلوی ورود سرمایه ب این حوزه یا ب عبارت دیگه خارج شدن سرمایه از بانگها و بازار و بقولی از جیبشونو بگیرن خلاصه سنگ بزرگ ول کردن تو این بازار ک باعث نگرانی ی عده از سرمایه دارهای بزرگ شد پولشونو کشیدن بیرون ولی در کل چون منبعد یجورایی ب دید قانونی به این حوزه نگاه میشه در اینده باعث رشد و شکوفایی این حوزه میشه کسایکه میترسیدن ورود کنن دیگه میدونن قانونمند میشه از ی بابت دیگه هم برای ماها خوب میشه شاهد این بودیم چندین سرمایه دار دم ■■■■ بدون دادن مالیات هروقت دلشون میخاست سرمایه رو خارج وبازار منفی و توکف مجدد مفتی جمع میکردن همه سرمایه هارو منبعد اینکارا کمتر میشه و بعد این اصلاح وشوک خبری منبعد شاهد ریزشای اینچنینی فک میکنم کمتر باشیم،موفق وپرسود باشید.ادمین:+1:

بایدن این چه کاری بود کردی اخه:thinking:

از اول هم معلوم بود دولت‌ها برا مقابله خواهند آمد.اما این رودخانه مسیرخود را ادامه خواهد داد

تازه چند ساعت نرم افزارش خراب بود،نفهميديم بازار ريخته بفروشيم!!!