بحث و گفتگو پیرامون «بیش از ۷۰ درصد از دارندگان کاردانو در ضرر هستند؛ کدام ارزها بهترین بازدهی را داشته‌اند؟»

نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد ۷۳ درصد از آدرس‌هایی که در کاردانو سرمایه‌گذاری کرده‌اند، اکنون در ضرر هستند. این در حالی است که حدود ۸۰ درصد از دارندگان بیت کوین و اتریوم با وجود ریزش اخیر بازار همچنان در سود به سر می‌برند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «بیش از ۷۰ درصد از دارندگان کاردانو در ضرر هستند؛ کدام ارزها بهترین بازدهی را داشته‌اند؟» شکل گرفته است.

خریدم 1 دلار بوده

کاردانو حباب منفی داره زیر ارزش ذاتیش

من جزوشون نیستم:joy::fire:

میدونستم AlGO تیم خیلی قوی داره و الانم جزو ارزهایی هست که ۷۷ درصد دارندگانش توی سود هستن بی سرو صدا نه تبلیغاتی راجبش میشه نه انقدر هیاهوو بپا میکنه فقط کار خودشو میکنه و جلو میره.

تیمی قوی AlGO​:+1:t3::victory_hand:t3:

به زودی هرچی هولدر داره از دست میده لعنت به سازندش بی عرضه

مم تو سودم ها ها ها😂

من تو سودم خخخخخ

کاردانو سالار ارزهاست سال ۲۰۲۲ خیلی ها پشیمون میشن چرا فروختن بعد اتریوم کاردانو ودوج کوین میتروکونن

من به عنوان یه رفیق میگم همون نقطی که میگی تموم شد چند وقت بعد نقطه پرواز شاید باشه

چرا راجب Algo حرف میزنم تایید نمیکنین
.!!!

من از پارسال که 1.19 بود خریدم تا الان بعد از یکسال هیچی پهن میخریدم سودش 4 برابر بود

کلا سرمایه گذاری روی ارزهای کمتر شناخته شده با رنکینگ پایین ریسکش بالاست

اترییوم در سود زیادی قرار میگیره پیشنهادم اینکه ضررهاتون رو با خریدش جبران کنید

آره چون اصلا کاردانو نداری

اشتباه متوجه شدی عزیزم اتفاقا دارم اما نقطه ورودم پایینتر بود از دید ۷۰ درصد گفتم من نقطه ورودم خوب بوده