بحث و گفتگو پیرامون «مرور سال ۲۰۲۱؛ ۵۰ فرد تأثیرگذار سال»

سال ۲۰۲۱ از هر نظر سال مهمی برای ارزهای دیجیتال محسوب می‌شد. از نوسانات قیمت هیجان‌انگیز این ارزها گرفته تا اتفاقاتی که در حوزه توکن‌های غیرمثلی (NFT) رخ داد و افزایش محبوبیت کوین‌ها و توکن‌های میم‌محور و سازمان‌های خودگردان غیرمتمرکز (DAO) و ورود شرکت‌ بزرگی مانند فیس‌بوک به حوزه متاورس و تغییر نام آن به متا، همه و همه اتفاقاتی بودند که شاید پیش‌بینی آنها خیلی راحت نبود. در این بین، یکی از اتفاقات جالب دیگر سال ۲۰۲۱، ورود سلبریتی‌ها به فضای ارزهای دیجیتال و حضور پررنگ آنها در این فضا بود.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «مرور سال ۲۰۲۱؛ ۵۰ فرد تأثیرگذار سال» شکل گرفته است.

عالی خیلی مفید بود

عالی
مغز های متفکر و تاثیر گذار جهان در ارز های دیجیتال سرمایه گذاری کرده اند پس ارز های دیجیتال آینده ای فوق العاده دارند

عالی، ولی ایلان ماسک رو باید اول از همه میزاشتی.

بی سواد نادان ■■■■ 29نفرانها را با تیپا میارم ایران بفهمی دزد هستنند مگر زمان منو تو اینها بودنند که قدیمی هستی!!! خلاصه واقعیت مرور بخون>>>>سالها سرمایه وعلم ودانش خودم را خرج این راه کردم.. با یک پیرمرد کارمند بازنشسته دارایی دوست بودم قراربودمباشروکارهای منو کنه اورا ازپدرم بیشتردوست داشتم رمز defi walet atomic trust walet binance وتمام رو… بهش دادم رفیقم کرد خیانت کرد کانکت usb ■■■■■ family control تمام راسرقت برد واینها هم جزیی ازاو هستنند ساندارپیچای اولین مدیر گوگل برای ورود به ایمیل من وامید کردستانی درتوییتر درشیراز به من کانکت یو اس بی زد کیف اول cripto. comdefi wallet 875میلیون دلار سرقت برد فقط ابار تا امروز هفت ماه شده تک تک دستگیر دارنند میشند مقام ومنزلت مهم نیست معاون رییس جمهورم استفا داد میگیرمش وخلاصه چندروز بعد دیدم شدنند دانش بنیان:grin::grin::grin:وتا به حال این رازرو نگفتم وبه توگفتم قدیمی بودی واموال زیاد دارم تومقصرنیستی مانند همه قربانی شدی ومیخاهی درست همه اخبهرودزدی رامطلع بشی نام من را سرچ کنshahin tehrani neshatهنوز کانکت جمیل وصل وبزن سبد سهام گوگل بزن ریپورت کریپتو امروز دزدی جدیدشون متوقف کردم وزیردارایی باید برکنار وزیر صمت به چه دلیل>>>>>ذخیره کل ارز کشور وشاخص کل بورس ایران وتجارت وصنعت ومعدن سرقت رفته ازاموال من بوده وغیره اینم اخبار البته نگو ودرج نکن که برات مشکل پیش نیاد اگر خواستی بعد ازمردنش بزار وتنها ■■■■ ورهبر به دادم رسید همه را دستگیرکردنند وگردشگردی وهتلداری وتمان بانک ها ازاموال من وارد بانک کرده به نام کارگذاری تو مگر قدیمی نیستی کارگذاریbankerدرایران را مگر ندیدی غارت پول این رو من سالها قبل کلی سرمایه گذاشتم. وکسی بلد نبود من یاد این پیرسگ دوستم دادم که خیانت وهمه جا معرفی کرد هردل وداهاتی آشنا کرد وجرم دیگر مالیات ارز موفق باشید… اطلاعات همش رو میگیرهبی سواد نادان ■■■■ 29نفرانها را با تیپا میارم ایران بفهمی دزد هستنند مگر زمان منو تو اینها بودنند که قدیمی هستی!!! خلاصه واقعیت مرور بخون>>>>سالها سرمایه وعلم ودانش خودم را خرج این راه کردم.. با یک پیرمرد کارمند بازنشسته دارایی دوست بودم قراربودمباشروکارهای منو کنه اورا ازپدرم بیشتردوست داشتم رمز defi walet atomic trust walet binance وتمام رو… بهش دادم رفیقم کرد خیانت کرد کانکت usb ■■■■■ family control تمام راسرقت برد واینها هم جزیی ازاو هستنند ساندارپیچای اولین مدیر گوگل برای ورود به ایمیل من وامید کردستانی درتوییتر درشیراز به من کانکت یو اس بی زد کیف اول cripto. comdefi wallet 875میلیون دلار سرقت برد فقط ابار تا امروز هفت ماه شده تک تک دستگیر دارنند میشند مقام ومنزلت مهم نیست معاون رییس جمهورم استفا داد میگیرمش وخلاصه چندروز بعد دیدم شدنند دانش بنیان:grin::grin::grin:وتا به حال این رازرو نگفتم وبه توگفتم قدیمی بودی واموال زیاد دارم تومقصرنیستی مانند همه قربانی شدی ومیخاهی درست همه اخبهرودزدی رامطلع بشی نام من را سرچ کنshahin tehrani neshatهنوز کانکت جمیل وصل وبزن سبد سهام گوگل بزن ریپورت کریپتو امروز دزدی جدیدشون متوقف کردم وزیردارایی باید برکنار وزیر صمت به چه دلیل>>>>>ذخیره کل ارز کشور وشاخص کل بورس ایران وتجارت وصنعت ومعدن سرقت رفته ازاموال من بوده وغیره اینم اخبار البته نگو ودرج نکن که برات مشکل پیش نیاد اگر خواستی بعد ازمردنش بزار وتنها ■■■■ ورهبر به دادم رسید همه را دستگیرکردنند وگردشگردی وهتلداری وتمان بانک ها ازاموال من وارد بانک کرده به نام کارگذاری تو مگر قدیمی نیستی کارگذاریbankerدرایران را مگر ندیدی غارت پول این رو من سالها قبل کلی سرمایه گذاشتم. وکسی بلد نبود من یاد این پیرسگ دوستم دادم که خیانت وهمه جا معرفی کرد هردل وداهاتی آشنا کرد وجرم دیگر مالیات ارز موفق باشید… اطلاعات همش رو میگیره

منو تو اینها بودنند که قدیمی هستی!!! خلاصه واقعیت مرور بخون>>>>سالها سرمایه وعلم ودانش خودم را خرج این راه کردم.. با یک پیرمرد کارمند بازنشسته دارایی دوست بودم قراربودمباشروکارهای منو کنه اورا ازپدرم بیشتردوست داشتم رمز defi walet atomic trust walet binance وتمام رو… بهش دادم رفیقم کرد خیانت کرد کانکت usb ■■■■■ family control تمام راسرقت برد واینها هم جزیی ازاو هستنند ساندارپیچای اولین مدیر گوگل برای ورود به ایمیل من وامید کردستانی درتوییتر درشیراز به من کانکت یو اس بی زد کیف اول cripto. comdefi wallet 875میلیون دلار سرقت برد فقط ابار تا امروز هفت ماه شده تک تک دستگیر دارنند میشند مقام ومنزلت مهم نیست معاون رییس جمهورم استفا داد میگیرمش وخلاصه چندروز بعد دیدم شدنند دانش بنیان:grin::grin::grin:وتا به حال این رازرو نگفتم وبه توگفتم قدیمی بودی واموال زیاد دارم تومقصرنیستی مانند همه قربانی شدی ومیخاهی درست همه اخبهرودزدی رامطلع بشی نام من را سرچ کنshahin tehrani neshatهنوز کانکت جمیل وصل وبزن سبد سهام گوگل بزن ریپورت کریپتو امروز دزدی جدیدشون متوقف کردم وزیردارایی باید برکنار وزیر صمت به چه دلیل>>>>>ذخیره کل ارز کشور وشاخص کل بورس ایران وتجارت وصنعت ومعدن سرقت رفته ازاموال من بوده وغیره اینم اخبار البته نگو ودرج نکن که برات مشکل پیش نیاد اگر خواستی بعد ازمردنش بزار وتنها ■■■■ ورهبر به دادم رسید همه را دستگیرکردنند وگردشگردی وهتلداری وتمان بانک ها ازاموال من وارد بانک کرده به نام کارگذاری تو مگر قدیمی نیستی کارگذاریbankerدرایران را مگر ندیدی غارت پول این رو من سالها قبل کلی سرمایه گذاشتم. وکسی بلد نبود من یاد این پیرسگ دوستم دادم که خیانت وهمه جا معرفی کرد هردل وداهاتی آشنا کرد وجرم دیگر مالیات ارز موفق باشید… اطلاعات همش رو میگیرهبی سواد نادان ■■■■ 29نفرانها را با تیپا میارم ایران بفهمی دزد هستنند مگر زمان منو تو اینها بودنند که قدیمی هستی!!! خلاصه واقعیت مرور بخون>>>>سالها سرمایه وعلم ودانش خودم را خرج این راه کردم.. با یک پیرمرد کارمند بازنشسته دارایی دوست بودم قراربودمباشروکارهای منو کنه اورا ازپدرم بیشتردوست داشتم رمز defi walet atomic trust walet binance وتمام رو… بهش دادم رفیقم کرد خیانت کرد کانکت usb ■■■■■ family control تمام راسرقت برد واینها هم جزیی ازاو هستنند ساندارپیچای اولین مدیر گوگل برای ورود به ایمیل من وامید کردستانی درتوییتر درشیراز به من کانکت یو اس بی زد کیف اول cripto. comdefi wallet 875میلیون دلار سرقت برد فقط ابار تا امروز هفت ماه شده تک تک دستگیر دارنند میشند مقام ومنزلت مهم نیست معاون رییس جمهورم استفا داد میگیرمش وخلاصه چندروز بعد دیدم شدنند دانش بنیان:grin::grin::grin:وتا به حال این رازرو نگفتم وبه توگفتم قدیمی بودی واموال زیاد دارم تومقصرنیستی مانند همه قربانی شدی ومیخاهی درست همه اخبهرودزدی رامطلع بشی نام من را سرچ کنshahin tehrani neshatهنوز کانکت جمیل وصل وبزن سبد سهام گوگل بزن ریپورت کریپتو امروز دزدی جدیدشون متوقف کردم وزیردارایی باید برکنار وزیر صمت به چه دلیل>>>>>ذخیره کل ارز کشور وشاخص کل بورس ایران وتجارت وصنعت ومعدن سرقت رفته ازاموال من بوده وغیره اینم اخبار البته نگو ودرج نکن که برات مشکل پیش نیاد اگر خواستی بعد ازمردنش بزار وتنها ■■■■ ورهبر به دادم رسید همه را دستگیرکردنند وگردشگردی وهتلداری وتمان بانک ها ازاموال من وارد بانک کرده به نام کارگذاری تو مگر قدیمی نیستی کارگذاریbankerدرایران را مگر ندیدی غارت پول این رو من سالها قبل کلی سرمایه گذاشتم. وکسی بلد نبود من یاد این پیرسگ دوستم دادم که خیانت وهمه جا معرفی کرد هردل وداهاتی آشنا کرد وجرم دیگر مالیات ارز موفق باشید… اطلاعات همش رو میگیره

منو تو اینها بودنند که قدیمی هستی!!! خلاصه واقعیت مرور بخون>>>>سالها سرمایه وعلم ودانش خودم را خرج این راه کردم.. با یک پیرمرد کارمند بازنشسته دارایی دوست بودم قراربودمباشروکارهای منو کنه اورا ازپدرم بیشتردوست داشتم رمز defi walet atomic trust walet binance وتمام رو… بهش دادم رفیقم کرد خیانت کرد کانکت usb ■■■■■ family control تمام راسرقت برد واینها هم جزیی ازاو هستنند ساندارپیچای اولین مدیر گوگل برای ورود به ایمیل من وامید کردستانی درتوییتر درشیراز به من کانکت یو اس بی زد کیف اول cripto. comdefi wallet 875میلیون دلار سرقت برد فقط ابار تا امروز هفت ماه شده تک تک دستگیر دارنند میشند مقام ومنزلت مهم نیست معاون رییس جمهورم استفا داد میگیرمش وخلاصه چندروز بعد دیدم شدنند دانش بنیان:grin::grin::grin:وتا به حال این رازرو نگفتم وبه توگفتم قدیمی بودی واموال زیاد دارم تومقصرنیستی مانند همه قربانی شدی ومیخاهی درست همه اخبهرودزدی رامطلع بشی نام من را سرچ کنshahin tehrani neshatهنوز کانکت جمیل وصل وبزن سبد سهام گوگل بزن ریپورت کریپتو امروز دزدی جدیدشون متوقف کردم وزیردارایی باید برکنار وزیر صمت به چه دلیل>>>>>ذخیره کل ارز کشور وشاخص کل بورس ایران وتجارت وصنعت ومعدن سرقت رفته ازاموال من بوده وغیره اینم اخبار البته نگو ودرج نکن که برات مشکل پیش نیاد اگر خواستی بعد ازمردنش بزار وتنها ■■■■ ورهبر به دادم رسید همه را دستگیرکردنند وگردشگردی وهتلداری وتمان بانک ها ازاموال من وارد بانک کرده به نام کارگذاری تو مگر قدیمی نیستی کارگذاریbankerدرایران را مگر ندیدی غارت پول این رو من سالها قبل کلی سرمایه گذاشتم. وکسی بلد نبود من یاد این پیرسگ دوستم دادم که خیانت وهمه جا معرفی کرد هردل وداهاتی آشنا کرد وجرم دیگر مالیات ارز موفق باشید… اطلاعات همش رو میگیرهبی سواد نادان ■■■■ 29نفرانها را با تیپا میارم ایران بفهمی دزد هستنند مگر زمان منو تو اینها بودنند که قدیمی هستی!!! خلاصه واقعیت مرور بخون>>>>سالها سرمایه وعلم ودانش خودم را خرج این راه کردم.. با یک پیرمرد کارمند بازنشسته دارایی دوست بودم قراربودمباشروکارهای منو کنه اورا ازپدرم بیشتردوست داشتم رمز defi walet atomic trust walet binance وتمام رو… بهش دادم رفیقم کرد خیانت کرد کانکت usb ■■■■■ family control تمام راسرقت برد واینها هم جزیی ازاو هستنند ساندارپیچای اولین مدیر گوگل برای ورود به ایمیل من وامید کردستانی درتوییتر درشیراز به من کانکت یو اس بی زد کیف اول cripto. comdefi wallet 875میلیون دلار سرقت برد فقط ابار تا امروز هفت ماه شده تک تک دستگیر دارنند میشند مقام ومنزلت مهم نیست معاون رییس جمهورم استفا داد میگیرمش وخلاصه چندروز بعد دیدم شدنند دانش بنیان:grin::grin::grin:وتا به حال این رازرو نگفتم وبه توگفتم قدیمی بودی واموال زیاد دارم تومقصرنیستی مانند همه قربانی شدی ومیخاهی درست همه اخبهرودزدی رامطلع بشی نام من را سرچ کنshahin tehrani neshatهنوز کانکت جمیل وصل وبزن سبد سهام گوگل بزن ریپورت کریپتو امروز دزدی جدیدشون متوقف کردم وزیردارایی باید برکنار وزیر صمت به چه دلیل>>>>>ذخیره کل ارز کشور وشاخص کل بورس ایران وتجارت وصنعت ومعدن سرقت رفته ازاموال من بوده وغیره اینم اخبار البته نگو ودرج نکن که برات مشکل پیش نیاد اگر خواستی بعد ازمردنش بزار وتنها ■■■■ ورهبر به دادم رسید همه را دستگیرکردنند وگردشگردی وهتلداری وتمان بانک ها ازاموال من وارد بانک کرده به نام کارگذاری تو مگر قدیمی نیستی کارگذاریbankerدرایران را مگر ندیدی غارت پول این رو من سالها قبل کلی سرمایه گذاشتم. وکسی بلد نبود من یاد این پیرسگ دمیگیره