اگر بخواهیم بیت کوین را به حیوانی تشبیه کنیم، هانی بَجِر یا گورکن عسلخوار بهترین مثال است. این حیوان بهدلیل قدرت زیاد و تابآوری و جانسختیاش مشهور است. گورگن عسلخواری که روز خوبی را پشتسر نگذاشته باشد، بهطور پرخاشگرانهای برای کفتارها و شیرها شاخوشانه میکشد. نیش زنبور، مار و تیغهای جوجهتیغی نیز بهندرت در پوست این حیوان نفوذ میکند.
تبلیغات خوبی بود، اما نکته اصلی این هست که صرافی، همان شعبه های بانک ها هستن که خیلی بدتر کنترل بیت کوین را در اختيار دارن. با خودمون روراست باشیم، هیچوقت چیزی را در کنترل مردم نخواهند گذاشت👍
برای دلخوشی و امیدوار بودن خوب بود ولی در غیر متمرکز بودنش …با وجود وابستگی به صرافیها که تحت کنترل اشخاص شرکتها ویا دولتها هستند جای سوُال داره. اگر این مشکل حل بشه میشه به آینده این ارز امیدوار بود
اخرین تلاش ها و نوشته ها برای تجات بیت کوین… اما هیچوقت فناوری و زمان به هیچ چیزی رحم نکردند و همه چی در دنیای فناوری میرا هستند.باشد به یادگار این کامنت
واقعا جای تاسف داره که توی قرن ۲۱ یه عده هنوز هستن که راجع به چیزی که نمیفهمن نظر میدن البته مختص به کشور عزیزمون فقط نمیشه تو دنیا زیادن این افراد
ممنون بابت اطلاع رسانیتون سایت ارز دیجیتال
خیلی جالبه الان که بیت ریخته همه درحال فحش نفرین لعنت به بیت هستن خب برادر من وقتی بیش تر یکماهه بازار نزولی هست و داره داد میزنه میخوام بریزم چرا میری بی مهابا خرید میزنی؟ حالا همین دوستانی که فحش بیت میدن اگه الان بازار صعودی بود توی ذهنیت ارمان شهری داشتن به سر مسبردن
بجای چرند بافی یه سرچ بزن میفهمی اینده پول و ارز های متمرکز مختوم به شکسته همانگونه معامله با طلا و سکه و پول کاغذی تمام شده و همه چیز با کارتهای بانکی و صفر و یک شده . در اینده پیش رو دبگر همین صفر و یک هم دست خود مردم خواهد بود و دست بانک ها و دولت ها نیست به این میگن غیر متمرکز پس الکی برا خودت چرندیات نباف آینده رو بنگر . تو هم اگر فکر کنی میبینی بهترین زمان برای جزو این خانواده بودن همین الانه
دوست عزیز
وقتی که من و شما میتونیم معادل میلیونها دلار ارز دیجیتال رو بدون دخالت هیچ شخص ثالثی بین کیف پولهای خودمون جابجا کنیم ،آیا این یک ماهیت صد درصد غیر متمرکز نیست؟
بنظر من باید یه سرس به سایتهای هجم و اوردر بزنیم ودید ایا بین جان سخت هست اگر ببینید حتی روی هشت هزار هم اوردر وجود داره اونم اوردر سنگین همینجور که تا ۱۸ هزار اومده تا ۸هزارم میره ولی دراز مدت توبازار کریپتو همه چیز امکانپزیره و وقتیکه رسید روی ۱۸ هزار ویه سلامی داد اونوقت باید گفت که جان سخت هست یاکه خیر نه العان که تازه ریزشا شروع شده.