بحث و گفتگو پیرامون «پیش‌بینی‌ها از قیمت ارزهای دیجیتال در سال ۲۰۲۱؛ کدام پیش‌بینی‌ها درست از آب درآمد؟»

سال ۲۰۲۱ با تمام فراز و نشیب‌هایش به پایان راه رسید. در یک سال اخیر، شاهد دگرگونی‌های گسترده‌ای بودیم که تأثیرات بسیاری بر بازار ارزهای دیجیتال داشته و جهت حرکت این بازار را تغییر داده‌اند. این جهت‌دهی باعث شکل‌گیری روند قیمتی بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال شد. قیمت بیت کوین در نیمه ابتدایی سال از محدوده ۲۸ هزار دلار تا ۶۴ هزار دلار بالا رفت و سپس با اصلاح بیش از ۵۰ درصدی به ۲۹ هزار دلار رسید. در ادامه شاهد رکوردشکنی دیگری در قیمت ۶۹ هزار دلار بودیم و در نهایت قیمت بیت کوین با اصلاح دیگری در محدوده پایین‌تر از ۵۰ هزار دلار سال ۲۰۲۱ را به پایان رساند. این نوسانات قیمتی باعث شد پیش‌بینی بعضی از کارشناسان برای سال ۲۰۲۱ محقق شود، در حالی که تعداد زیادی از این پیش‌بینی‌ها، حتی نزدیک به قیمت واقعی بیت کوین هم نبودند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «پیش‌بینی‌ها از قیمت ارزهای دیجیتال در سال ۲۰۲۱؛ کدام پیش‌بینی‌ها درست از آب درآمد؟» شکل گرفته است.

من گیچ شدم میشه شما بگید کدوم ارز رشد بهتری داره من دست به هرچی میزنم بازارش بد میشه😅