بحث و گفتگو پیرامون «بهترین ارزهای دیجیتال برای سرمایه‌گذاری در سال ۲۰۲۲»

امسال بهترین ارزهای دیجیتال برای سرمایه‌گذاری کدام‌‌ها هستند؟ برای پاسخ به این‌ سؤال پرتکرار، به‌رسم دو سال گذشته، امسال هم در این مقاله تحلیل‌ها و نظرات شخصی‌ام را به اشتراک می‌گذارم.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «بهترین ارزهای دیجیتال برای سرمایه‌گذاری در سال ۲۰۲۲» شکل گرفته است.

تحلیل و مقاله جالبی هست سپاس از بابت در اختیار گذاشتن اطلاعات و زحمتهایتان در اختیار جامعه

سلام.
قربان شما. ممنونم از نظر امیدبخش‌ شما.

سلام قربان شما. ممنونم.

سلام. راستش این ارز رو کامل بررسی نکردم؛ اما در نگاه اول پروژه جالبی به‌نظرم اومد.

سلام ممنون از مقاله خوبتون درباره سول چه نظری دارین؟

سلام وقت بخیر
در مورد شیبا هم نظرتون رو میفرمایید؟
ما همه سرمایمون رو شیباس

ممنون که با دیسلایک ها مخالفت خودتون رو ابراز میکنین
اشتباهیه ک مرتکب شدیم و با ضرر بالا نمیتونیم بفروشیم

سلام قربان،ممنون از مقاله جنابعالی.
ممنون میشم در خصوص TOMO نظرتون رو اعلام فرمایید.

سلام و درود بر شما استاد ارجمند من مقدار کمی موجودی دارم حقیقتا به روش و سازوکار این برنامه ارز دیجیتال اشنایی ندارم چجوری میتونم یاد بگیرم و تنها مبلغ ناچیزم رو سرمایه گزاری کنم خواهشنا هدایت بفرمائید.

سلام و درود بر شما استاد ارجمند من مقدار کمی موجودی دارم حقیقتا به روش و سازوکار این برنامه اشنایی ندارم چجوری میتونم یاد بگیرم و تنها مبلغ ناچیز م سرمایه‌گذاری کنم لطفا هدایت بفرمائید. ممنونم بابت زحمات شما

به لطف مقالات شما با آگاهی مناسب از سه سال پیش در حوزه کریپتو‌ کسب سود کردم و از تسلط شما در دو زمینه ارزهای دیجیتال و مدیریت ریسک استفاده کردم.ممنون که دانش قشنگتون رو بی دریغ به اشتراک گذاشتین.سپاس جناب آذرنیوار عزیز

با سلام
اقاي آذرنيوار شما بحثي از شيبا و ادا و كلي ارز ديگه نكردين
يني مطمعن باشيد بسياري از ارز ها امثال بشدت مستعد رشد هستند و پامپ ميكنند بعنوان مثال
yooshi
nft
win
shiba
elon
btt
baby doge
حالا همه ي اينها بكنار
اقاي آذرنيوار شما يه ماه پيش مقاله اي گذاشتين ك قيمت بيت از ٤٦ پايين تر نمياد
برادر هيچ موقه با نظر شخصي نميشه صد در صد اين بازار رو پيش بيني كرد
ميدونم كه شما هم بفكر مردم هستي اما اگر خيلي دلسوز هستين قبل اينكه ارزي رشد چندين برابري بكنه خبر بدين ن اينكه بعد دو روز
ان شاءالله هموطنانم هر ارزي ك خريدن با بيشترين سود ممكن سال ١٤٠٠ رو سپري كنند و به همه ارزوهاشون برسند
ادمين تاييد كن اگه تحمل انتقاد دارين

یه زمانی هم تبلیغ کاردانو میکردن.میگفتن سبدی که کاردانو توش نباشه سبد نیست. الان کاردانو پودر شده.
آقا بجز سه ارز اول بازار ( بیت /اتر/بایننس کوین) چیزی نخرید.ممکنه کم سود کنید ولی تو ریزش ها هم پولتون نابود نمیشه.چندین ارز اومدن رتبه 3 تا 10 ولی همشون جاشون عوض شده ولی چند ساله سه تا ارز اول بازار همون اول موندن . مخصوصا سلطان BNB که بسیار قدرتمند هست و توکن سوزی بسیار عالی داره.

نظرتون درباره bttc چطوره

چطور دوج رو که تعدادش نامحدوده و کاهش پیدا نمیکنه تورم زا رو گذاشتین ولی بچه دوج که اشکالات دوج رو برطرف کرده و هرماه داره میزان قابل توجهی توکن میسوزونه رو نزاشتین که البته در توییتر بیش از یک میلیون دنبال کننده داره و حدود ۱.۵ میلیون هولدر

با سلام برای مدت زمان کمتر از یک ساعت خرید فروش کدام ارزها مناسب است.

با سلام خدمت دوستان برای تایم فریم کمتر از یک ساعت کدام ارزها بهتر است.

شک نکنیداتریوم جای بیت کوین راخواهدگرفت