بحث و گفتگو پیرامون «۵ پیش‌بینی برای بیت کوین در سال ۲۰۲۲؛ از جایگزینی با دلار تا رشد ۳۰۰ درصدی»

در سال ۲۰۲۱ اتفاقات دیوانه‌کنندۀ زیادی برای بیت کوین افتاد و وب‌سایت‌های خبری پر شده بودند از تیترهایی مانند «بیت کوین به بالاترین قیمت تاریخ خود رسید»، «بیت کوین به‌عنوان ارز رسمی در السالوادور معرفی شد»، «تسلا بهترین طرفدار بیت کوین است» و حتی تیتری مانند «تسلا بزرگترین دشمن بیت کوین است»؛ البته پس از آنکه این شرکت پذیرش بیت کوین را متوقف کرد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «۵ پیش‌بینی برای بیت کوین در سال ۲۰۲۲؛ از جایگزینی با دلار تا رشد ۳۰۰ درصدی» شکل گرفته است.

باسلام برادر
اتفاقازیباترین پیش بینی راکرده میگه همچنان پادشاه ویکه تازهست
چون شایعات درحال پخشه که فلان ارز جای بیتکوین رامیگیره

چرا شماره پنج رو که مایکل ون دپوپ هست رو نگذاشتید؟؟؟

دیدگاهم ثبت نمی شودچرا؟؟؟

منم با اینکه علم زیادی در مورد ارزهای دیجیتال ندارم ولی میدانم که افراد و بنگاه های بزرگ و شرکتهای سرشناسی مانند گوگل و مایکروسافت و….سرمایه کذاریهای بزرگی کرده ان پس باید امیدوار باشیم به صعود
علی برکت الله

انشالله بره بالا
که من ۳۰۰ میلیون تومان تو ضررم
بیت ۶۶ خرید کردم

خاک تو سر این تحلیل گرا های که شما میزارید

آخه نه بالا نه پایین و نه بلاتکلیفی هم شد پیش بینی،،
هیچ به هیچ

بدبختمون کردید ما رو با این تحلیل‌های آب دوغ خیاری تون😡

فقط با ذهن مردم بازی میکنن ، فقط کلاه برداری ،

اصلا هم همچین چیزی نیست… خود این شرکتهای بزرگ خودشون در ارزهای دیجیتال سرمایه گذاری نمیکنند چون برخلاف قوانین شرکت و تجارت ازاده… بلکه مدیرعامل اون شرکت یا یکی از سهام داران گنده اون شرکتها با پول و سهم شخصی خود و صرفا جهت کنجکاویی و علاقه شخصی خود وارد بحث ارز دیجیتال میشند…و نمیشه این کار رو به حساب شرکت گذاشت…

سلام وعرض ادب

دوستان دنیای پول کاغذی از بین رفت وجای خود را به پول دیجیتال وحوزه دیفای وبیت کوین داد این تغییر سبک زندگی

مطمینن به نفع بشریت است الان کشورهایی زیاد و بزرگ

صندوق های بیت کوین دارند بیت کوین بعقیده من در ماه فوریه ۲۰۲۲ اسفند شاهد بیت ۷۰ هزار دلاری و در اردیبهشت ۱۴۰۱

شاهد بیت ۱۰۰هزار دلاری خواهیم بود :ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::tulip::tulip::tulip::tulip::tulip::tulip::tulip: