بحث و گفتگو پیرامون «ربات تریدر چیست؟ بهترین ربات های معامله گر سال ۲۰۲۵»

ربات تریدر (Trading Bot) یکی از نوآوری‌های بازار کریپتو است که کار معاملات ارزهای دیجیتال را بسیار راحت‌تر از قبل کرده است. بسیاری از تریدرهای حرفه‌ای از این ابزارها استفاده می‌کنند. اما ربات تریدر دقیقاً چیست و چگونه می‌توان آن را در معاملات به کار گرفت؟

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «ربات تریدر چیست؟ بهترین ربات های معامله گر سال ۲۰۲۵» شکل گرفته است.

1 لایک

سلام این سایت کلاهبرداریه.

سلام کاملا کلاهبرداریه

سایت آسیک بوتز همین کارو میکنه من انجام دادم خیلی ضرر کردم. پشتیبانی ضعیف، ربات ضعیف و… دوستان کسی توی این سایت نره که سرمایشو از دست میده

سلام میشه این ربات هارو سورسشو تهیه کرد و در ربات های تلگرام اجرا کرد یه جورایی شبیه madeline

سلام خسته نباشید کسی درمورد ربات بات مون اطلاعاتی داره کسی بااین ربات آیا ترید کرده یه راهنمایب کنید ممنون میشم

سلام‌. کسی هست که با ربات تریدر بات مون کار کرده باشه. آیا رباتش کلاهبرداری هست یانه.تشخیص اینکه یک ربات درست هستش یا نه چیه ممنون میشم جواب بدید.

بیشتر پایتون اگر هوش مصنوعی استفاده بشه ولی یکی مثل آربیتراژ نیاز به هوش مصنوعی نداره. من خودم قبلا که باینانس تایید هویت نداشت براش نوشته بودم با جاوا اسکریپت. البته برای کار های دیگه و سایت های دیگه هم با جاوا اسکریپت ربات نوشتم. خیلی خوبه اگر علاقه دارید حتماً دنبال کنین

میشه از ربات تریدر صرافی هایی مثل OKX و KUCOIN و … استفاده کرد؟

سلام و درود ممنون میشم که به ما هم معرفی کنید :heart:

سلام و درود ممنون میشم که به ما هم معرفی کنید دستتون درد نکنه :heart:

سلام و خسته نباشید اگه به ما هم معرفی کنید ممنون میشم دستتون درد نکنه

سلام من خودم از roboland استفاده کردم و خوب بوده میتونید چک کنید

سلام . ما یک اسکریپت رباتی رو نوشتیم و در سرور مجازی اجرا کردیم، و به صرافی کوکوین متصل شد و 2 3روزی هم کار کرد. اما بعدش فایروال کلودفایر کوکوین بلاکش کرد. آیا راهی برای جلوگیری از اون رو میشناسید؟

سلام 
مطلب خوب و مفیدی بود .
دوستان بهتر است برای کسب درآمد به ارز های دیجیتال و بازار های مالی هم نگاهی بندازید 
ولی باید با آگاهی پیش برید تا ضرر نکنید پس همیشه احتیاط کنید و با برنامه جلو برید تا به مشکل نخورید .
با تشکر از سایت خوبتون :slight_smile:

سلام دوستان یه کانال تلگرامی هست که مردم رو ترغيب میکنه به سرمایه گذاری در ربات کانال تلگرامی خودشون که کاملا کلاهبرداری هستش و خودم یکی از قربانیان اون کانال هستم

کانالشون هم https://t.me/crytoonchanelll

آیدی پشتیبانشون @analyse_support

ایدی ربات این کانال هم @dailly_trading_bot

خواهشا مثل من گول تبلیغات دروغینشونو نخوردید 

دررابطه با ربات اتو ترید سایت بیدشل نظرتون چیه؟

به نظرم ای آی تریدر رو بررسی کنید

من خیلی از ربات‌های ترید رو تست کردم ولی اکثرا فقط اسم “ربات” رو یدک میکشن. اخیرا ربات تریدری هاب رو تست کردم که ادعا میکنه یه پلتفرم کامل هوش مصنوعی هستش تا الان توی ۳ هفته برآیند خوبی داشته تست کنید