ربات تریدر (Trading Bot) یکی از نوآوریهای بازار کریپتو است که کار معاملات ارزهای دیجیتال را بسیار راحتتر از قبل کرده است. بسیاری از تریدرهای حرفهای از این ابزارها استفاده میکنند. اما ربات تریدر دقیقاً چیست و چگونه میتوان آن را در معاملات به کار گرفت؟
بیشتر پایتون اگر هوش مصنوعی استفاده بشه ولی یکی مثل آربیتراژ نیاز به هوش مصنوعی نداره. من خودم قبلا که باینانس تایید هویت نداشت براش نوشته بودم با جاوا اسکریپت. البته برای کار های دیگه و سایت های دیگه هم با جاوا اسکریپت ربات نوشتم. خیلی خوبه اگر علاقه دارید حتماً دنبال کنین
سلام . ما یک اسکریپت رباتی رو نوشتیم و در سرور مجازی اجرا کردیم، و به صرافی کوکوین متصل شد و 2 3روزی هم کار کرد. اما بعدش فایروال کلودفایر کوکوین بلاکش کرد. آیا راهی برای جلوگیری از اون رو میشناسید؟
سلام
مطلب خوب و مفیدی بود .
دوستان بهتر است برای کسب درآمد به ارز های دیجیتال و بازار های مالی هم نگاهی بندازید
ولی باید با آگاهی پیش برید تا ضرر نکنید پس همیشه احتیاط کنید و با برنامه جلو برید تا به مشکل نخورید .
با تشکر از سایت خوبتون
سلام دوستان یه کانال تلگرامی هست که مردم رو ترغيب میکنه به سرمایه گذاری در ربات کانال تلگرامی خودشون که کاملا کلاهبرداری هستش و خودم یکی از قربانیان اون کانال هستم
من خیلی از رباتهای ترید رو تست کردم ولی اکثرا فقط اسم “ربات” رو یدک میکشن. اخیرا ربات تریدری هاب رو تست کردم که ادعا میکنه یه پلتفرم کامل هوش مصنوعی هستش تا الان توی ۳ هفته برآیند خوبی داشته تست کنید