بحث و گفتگو پیرامون «یک شاخص تکنیکال که نشان از آغاز روند نزولی بلندمدت بیت کوین دارد»

هم‌زمان با افزایش فشار فروش در بازار ارزهای دیجیتال و تغییر قابل‌توجه وضعیت برخی از شاخص‌های تکنیکال، چشم‌انداز صعودی بلندمدت بیت کوین در معرض خطر ازدست‌دادن اعتبار خود قرار گرفته است؛ اتفاقی که تا حد زیادی تحت‌تأثیر عوامل کلان اقتصادی است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «یک شاخص تکنیکال که نشان از آغاز روند نزولی بلندمدت بیت کوین دارد» شکل گرفته است.

بیت مثه کش میمونه هرچقدر بکشه پایین ۲برابر میاد بالا
نفروشید بلکه بخرید
همیشه برای پرواز باید دورخیز کرد

به نام خدا
تابلو بازار ریزشی خواهد بود فقط‌ صبر صبرصبر و توکل به خدای مهربان دوباره ایشالا خرداد ماه بازار صعودی خواهد بود انشالله

کی این تحلیلگرا درست پیش بینی کردن که این درست باشه،اصلا دیگه اعتمادی به تحلیگرا ندارم ،فقط گذشت زمان که مشخص میکنه روند چطوره

در کل نرخ بهره در آمریکا خیلی می تونه روی بازارها تاثیر بگذاره . چرا که بازار کریپتو بازار پر ریسکی هست و پول های بزرگ دنبال ریسک زیاد نیستند و همیشه دنبال سود های کم ریسک تر هستند به همین جهت امکان روند نزولی بعد ساید و یا ساید بعد نزولی بسیار زیاد هست .اگر به گذشته چارت نگاه کنید میبینید در سال گذشته میلادی تمامی کوین ها دارای حباب زیادی بودند که این حباب تشکیل شده از تورم جهانی بود و با بهبود و مهار پاندمی کرونا در حال تخلیه هست .هر بالای بیتکوین می تونه فرصتی برای خروج باشه . البته تحلیل من هست و معیار شما برای تصمیم گیری نباشد و خودتان بررسی کنید

بورس ایران رو تحلیل گرا سقف ۸ میلیونی رو می گفتن ، حالا آرزو شده حداقل یک و نیم بشه

بچها چطور باید کار کرد من‌تازه واردم

الان که بیت کوین ۳۸۴۰۰ هست، حالا کی نزولی میشه من که سر در نمیارم.!!!

دقیقا هر چی میگن برعکس از اب درمیاد وقتی میره بالا میگن قرار بره بالاتر و وقتی میاد پایین میگن میخواد بیاد پایینتر ، به نظر من باید برعکس عمل کنه ادم تا ضرر نکنه من دقیق برعکس عمل کردم تو این یکسال گذشته و موفق بودم شما هم امتحان کنید ، این حرفها فقط سیاست بازی بازار هست همین و بیشتر کار نهنگها هستش و نهنگهای اصلی سیاستمداران دنیا هستن …

تا اواخر ۲۰۲۳ یا اوایل ۲۰۲۴ باید صبر کنید وگرنه به سود آنچنانی نخواهید رسید
هر ۲/۳ سال یکبار میانگین نزولی میشه به مدت یک تا دو سال

سلام
عالی بود و عین مطلبی هست که خیلی از ماها با اون مواجه هستیم ممنون که وقت گذاشتی