بحث و گفتگو پیرامون «شمارش معکوس برای به‌روزرسانی کاردانو؛ آیا شبکه مقیاس‌پذیرتر می‌شود؟»

شبکه کاردانو فردا دوشنبه ۱۴ فوریه (۲۵ بهمن)، ساعت ۱۲:۳۰ (به وقت تهران) به‌روزرسانی می‌شود. قرار است با اجرای این به‌روزرسانی ظرفیت شبکه کاردانو برای بهره‌برداری از قراردادهای هوشمند بیشتر شود.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «شمارش معکوس برای به‌روزرسانی کاردانو؛ آیا شبکه مقیاس‌پذیرتر می‌شود؟» شکل گرفته است.

هر ارزی بود با این حواشی ترکونده بود این چسب لامصب

ساعات پیشرفتش داره ب لحظهای اخر میرسه:face_blowing_a_kiss:

از بس عرضه کیف پولای استیک گذار زیاده قیمتش تکون نمی خوره :pensive_face::pensive_face:

ایندفعه انشالله خیره قیمت میره بالا

منم موندم این دیگه چه ارزیه خسته شدم فقط ریزش نمیدونم چکار کنم تو دو راهی گیر کردم

فردا ساعت ۱۲/۳۰ بوقت ایران کاردانو بروزرسانی داره.این قیمت دیگه پیدا نمیکنید..پرسود باشید

مشکل مقیاس نیست مشکل قیمتشه

تا ۱۵ام اسفند بازار همین منواله،جلسه بعدی فد مشخص می‌کنه کریپتو رو

وقتی از والت یورویی آدا ارسال میکنی فقط بیست دقیقه طول میکشه یک کانفیرم بخوره دیگه غیر قابل تحمل شده. کلا بدتر شده به جای بهتر شدن

سلام دوستان کاردانو و دوج کوین ارزهای تنبلی هستن فعلا سرمایه گذاری روشون اشتباه نظر شخصیم میگه کاردانو ۱دلارو ۵۰سنت و که رد کرد باید بری روش سرمایه گذا ی کنید فعلنه خوابه و در نهایت برین روی ارز …گالا…گراف..هارمونی…CRV. الروند و آواکس واقعا سود هیشون عالیه ودرنهایت همیشه سعی کنید روی ارزای بالای جدول کار کنید همون ۱۰۰تا ارز اول جدول و درنهایت رو ۱۰تا ارز بدربخورش اینجوری امار اون ارز دستتونه کاملا اخلاقش دستون میاد و پرسود میشین و در اخر از ارز گالا قافل نشین خیلی معرکه