عملکرد قیمت بیت کوین ناامیدکننده بوده است؛ اما معاملهگران امیدوارند که جهش از حمایت ۴۲,۰۰۰ دلاری، الگوی تحلیل تکنیکال صعودی را تکمیل کند و باعث افزایش قیمت بیت کوین و آلت کوینها شود.
صابون نزنید حتی اگه تحلیل شما درست باشه و بیت بتونه نزدیک 45هزار بشه اجازه عبور از این مقاومت بهش نمیدن همون خرس ها و درنهایت خوبه آدم نکته بین باشه شما خودتون تو انتخاب جملات گفتید معامله گران امیدوارند یعنی من و دوستانی که هرروز سر قیمت بحث داریم نه تحلیل گران اما معاملهگران امیدوارند که جهش از حمایت ۴۲,۰۰۰ دلاری، الگوی تحلیل تکنیکال صعودی را تکمیل کند و باعث افزایش قیمت بیت کوین و آلت کوینها شود وقتی هم صحبت نظرات حرفه ای ها میشه شما نوشتی در حالت بدبینانه، ویلی وو، تحلیلگر بازار ارزهای دیجیتال معتقد است که ۳۳,۰۰۰ دلار پایینترین سطح برای بیت کوین است.(بله33روکه دیده ولی پایین تر وحقیقت نگفته که سیگنال منفی نباشه براش ولی اگه زیرزربین نبود میگفت همونطور که همکارش در توییتر به نوعی اشاره کرده!اینا جزو هلدرها وطرفداران بیت هستند علمش هم دارند وقتی تو شبکه اجتماعی میاد بعداز کلی پرسشی که از میشه اینطور بیان میکنه که بااستناد به داده های فلان احتمال کاهش اونم نه تا39یا37 بلکه 30ضعیف است یعنی اول از همه تصور بر این گذاشته چهل میشکنه و میریزه و بعدش ذهنیتش تاکف قبلی 33نبوده و یک پله پایین تر گفته دیگه احتمال اینکه زیر30بشه ضعیف است ونکته آخر اینکه از اونجایی که استناد به دادهای دیگه ای غیرخودش کرده نشون دهنده اینه هروقت هم اتفاق بیفته راحت میگه طبق دادهای فلان بود وتحلیل خودم همون بود که ده روز قبلتر گفته بودم تا28هم میتونه بریزه) همچنین تریدر فعال در توییتر، کِرِدیبل کریپتو (Credible Crypto) نیز با استناد به دادههای پلنسی (PlanC) گفت احتمال کاهش قیمت بیت کوین به زیر ۳۰,۰۰۰ دلار ضعیف است ایشالاکه نریز ولی خدایش اگه هم ریخت نترسید و نفروشید چون درنهایت اگه دندون رو جیگربزارید قیمت همیشه برگشته دیگه این و همتون تجربه کردید که از قصد ی موقع های میاد پایین تا اونای که سوار نشدن سوار بشن و باسرعت بیشتری بالامیره برید نگاه کنید وگوگل کنید هروقت خفن تر ریخته خفن تر هم رفته بالا پس دعا کنید بریزه چون واقعا قوی تر میره بالا چیزی که همیشه به تازه واردها گفتم تصور نکنید اگه بریزه یعنی نیست ونابود شده برعکس قوی تر و قوی تر شده