بحث و گفتگو پیرامون «۵ دلیل برای آن که در سال ۲۰۲۲ برنامه‌نویس بلاک چین شویم»

هر فناوری جدیدی که در بازار پدیدار می‌شود، دیر یا زود فرصت‌های شغلی جدید و متعددی را با خود به همراه می‌آورد. حوزه ارز دیجیتال و در کنار آن، فناوری بلاک چین هم که یکی از آینده‌دارترین و پرتقاضاترین عرصه‌ها در بخش توسعه نرم‌افزار به شمار می‌رود، از این قاعده مستثنا نیست. یکی از فرصت‌های شغلی مهم در این زمینه، توسعه و برنامه‌نویسی بلاک چین است؛ موضوعی که این روزها به ترندی داغ و جذاب میان کاربران تبدیل شده است. دلیل این رویداد، پذیرش گسترده این فناوری استثنایی میان کاربران و صنایع است. در حال حاضر کاربردهای فناوری بلاک چین صرفاً محدود به ارزهای دیجیتال و پرداخت‌های دیجیتال نمی‌شود.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «۵ دلیل برای آن که در سال ۲۰۲۲ برنامه‌نویس بلاک چین شویم» شکل گرفته است.

باسلام واقعأ جالب بود.من خیلی علاقه مندم که شروع کنم ولی با تحصیلات دوم دبیرستان میتوانید من را راهنمای کنید. باتشکر

عالیه. من کلا تصمیم دارم در زمینه برنامه‌نویسی کار کنم

سلام برای کار در حوزه بلاک چین چون اطلاعات آکادمیک زیادی نیازه مثلا رمزنگاری شاخه از علم ریاضیات هستش و حتی برای منی که دانشجو ریاضیات هستم گیج کننده هست
ولی شما میتونی با یادگیری زبان برنامه نویسی c و کار با git برای فهم ساختار کد ها قدم برای پیشرفتت برداری

سلام و ممنونم بابت مطلب بسیار خوبتون. من یک مهندس عمران با تسلط معمولی به مفاهیم برنامه نویسی و پایگاه داده هستم. میشه یه بفرمایید از کجا باید شروع کنم. ایا راهنمای مرحله به مرحله برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس بلاکچین دارید؟ ممنون