هر فناوری جدیدی که در بازار پدیدار میشود، دیر یا زود فرصتهای شغلی جدید و متعددی را با خود به همراه میآورد. حوزه ارز دیجیتال و در کنار آن، فناوری بلاک چین هم که یکی از آیندهدارترین و پرتقاضاترین عرصهها در بخش توسعه نرمافزار به شمار میرود، از این قاعده مستثنا نیست. یکی از فرصتهای شغلی مهم در این زمینه، توسعه و برنامهنویسی بلاک چین است؛ موضوعی که این روزها به ترندی داغ و جذاب میان کاربران تبدیل شده است. دلیل این رویداد، پذیرش گسترده این فناوری استثنایی میان کاربران و صنایع است. در حال حاضر کاربردهای فناوری بلاک چین صرفاً محدود به ارزهای دیجیتال و پرداختهای دیجیتال نمیشود.
سلام برای کار در حوزه بلاک چین چون اطلاعات آکادمیک زیادی نیازه مثلا رمزنگاری شاخه از علم ریاضیات هستش و حتی برای منی که دانشجو ریاضیات هستم گیج کننده هست
ولی شما میتونی با یادگیری زبان برنامه نویسی c و کار با git برای فهم ساختار کد ها قدم برای پیشرفتت برداری
سلام و ممنونم بابت مطلب بسیار خوبتون. من یک مهندس عمران با تسلط معمولی به مفاهیم برنامه نویسی و پایگاه داده هستم. میشه یه بفرمایید از کجا باید شروع کنم. ایا راهنمای مرحله به مرحله برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس بلاکچین دارید؟ ممنون