بحث و گفتگو پیرامون «دوج کوین (Dogecoin) چیست؟ هر آنچه باید درباره ارز DOGE بدانید + ویدیو»

دوج کوین (Dogecoin)، ارز دیجیتالی که برای شوخی ساخته شده بود، حالا با ارزش بازار چندده میلیارد دلاری در رده‌های بالای بازار ارزهای دیجیتال دیده می‌شود و افراد بزرگی مانند ایلان ماسک از آن حمایت می‌کنند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «دوج کوین (Dogecoin) چیست؟ هر آنچه باید درباره ارز DOGE بدانید + ویدیو» شکل گرفته است.

سلام سایت‌های سرمایه‌گذاری این حوزه اکثرا طرح پانزی و کلاهبرداری هستند. مراقب باشید

سلام اگر در سایت‌های کلاهبرداری کلودماینینگ سرمایه‌گذاری کردید باید به پشتیبانی سایت پیام بدید. احتمالا باید بیخیال پولتون بشید.

سلام از طریق صرافی‌ها

درود
بفروشش و از کیف پول دیگه ای برا خریدش استفاده کن…

دوج کوئین الان کف قیمت هست به نظر من تا میتونید بخرید و هلد کنید تارگت بعدی نزدیک های ۲ دلار هست مجموعه سینمای جهان AMC هم در شرف پذیرشش هست .. بعد این تسلا هم قبولش میکنه و مک دونالد هم پس بجنبید الان وقتشه سودی دوج به من داده که در هیچ ارزی نگرفتم یعنی به اندازه تمام ارزهای سبد ارزهام

مضخرف ترین ارز:face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting:فقط ضرر

این همه کامنت زیر یک دیگاه از دوج کوین واقعا حیرت انگیزه

سلام در موقع انتقال همه موجودی رو نزن ده تا کمتر بزن برای کارمزد… امتحان کن شاید موفق بشی.

سلام صرافی هست که حضوری بریم خرید کنیم

سلام من تو تراست والت دوج کوین خریدم با سود 25درصدتویه روز نزدیک 10 روز در انتظار گذاشته هنوز تو تراست والت واریز نشده چیکار کنم راهنمایی کنید لطفا

دوران ارزهاى هوش مصنوعى وپيرامونش فرا رسيده براى سرمايه گذارى تحقيق و برسى كنيد مخصوصا حوضه هوش مصنوعى

داداش‌حساب بانکی نیست سود بده.. قیمتش بالا رفته

شما اطلاعاتتون رو بروز کنید بد نیست!
بعدشم کویین نیست کوینه!

برادر من یه دروغی بگو که اونجاش که ما میدونیم سه برابر نشده تا حالا باور کسی بشه! اونم دو ماه پیش
حس میکنم هزارتا داری.

ارزهایی بودن قبلا که پر ادعا هم بودن و نابود شدن مثل همین لونا یا اف تی ایکس که خیلیا رو بیچاره کرد ، (مردم لطفاً هر چیزی رو باور نکنید) . (اگر هم جایی سرمایه گذاری کردید به نسبت ریسکش مقدار سرمایه ای که میذارید باید کم باشه )
بعضأ با سرمایه کلان وارد پروژه های ریسکی میشن که خیلی کار احمقانه ای هست .
هر چی پروژه مطمئن تر باشه میشه حالا کمی بیشتر سرمایه گذاری کرد .
پولتون رو با این آشغالا هدر ندید .