بحث و گفتگو پیرامون «هشدار تحلیلگری که سقوط ۲۰۱۸ را پیش‌بینی کرده بود: بازار نزولی به این زودی‌‌ها تمام نمی‌شود»

پیتر برنت (Peter Brandt)، تحلیلگر مشهوری که پیش‌تر سقوط سال ۲۰۱۸ بازار ارزهای دیجیتال را پیش‌بینی کرده بود، گفته است حرف‌های کسانی که انتظار دارند قیمت خیلی زود یک بار دیگر جهشی ناگهانی را تجربه کند، بی‌اساس است. او می‌گوید سرمایه‌گذاران بیت کوین به‌جای درگیرشدن با این صحبت‌ها، باید سعی کنند در مسیر خود ثابت‌قدم باشند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «هشدار تحلیلگری که سقوط ۲۰۱۸ را پیش‌بینی کرده بود: بازار نزولی به این زودی‌‌ها تمام نمی‌شود» شکل گرفته است.

اگه شیب صعود تو نمودار بیت را نگاه کنید سه شیب قبلی تندتر از شیب اخری هست احتمال داره یه قله بالاتر از ۷۰ هزار شیب صعود اخری را نیز مثل شیبهای قبلی تند بکنه . خدا کنه که این اتفاق بیفته

باز این پیتر برنت حرف مفت زد این کهنه کار بود تو لایت کوین خراب نمیشد .

چقدرازاین آدم پیتربرنت بدم میاد،خیلی بزرگش میکنید

فرقش اینه که دلار در سال ۹۶ تازه داشت بالا میرفت ، الان داره میاد پایین و ثابت میشه تا ۳ سال دیگه

درسته. ولی بازارساز هم همیشه برعکس عمل میکنه. وقتی ببینه اکثرا نظرشون بر ریزش هست مارکت را برعکس صعودی میکنه و اگر ببینه اکثریت نظرش بر صعود هست مارکت را نزولی میکنه که این وسط میلیونها دلار لیکوئید بشه و به جیب بزنه.

این شد حرف حساب.
شدیدا با این تحلیلگر همعقیده هستم. بیت کوین حالاحالاها تو روند نزولی هستش. حرفی که ۳ ماهه دارم فریاد میزنم

کم کم محبوری باهاش هم نظر بشی.

الان بیت کوین تو محدوده معاملس، ن صعودیه ن نزولی، سردرگمی و نا امیدی کل چارت پیداس

حالا اونایی ک دیدیت گفتم بیان ی بار دیگم‌ بگن دیدید گفتم😂

میشه این پیاممو فقط ۹ نفر لایک کنند؟
تایید نمیشع پیامام:joy::joy: