بحث و گفتگو پیرامون «تحلیلگران: قیمت کاردانو تا سال ۲۰۳۰ به ۵۸ دلار می‌رسد»

نتایج یک نظرسنجی تازه از تحلیلگران بازار ارز دیجیتال نشان می‌دهد که بخشی از آنها انتظار دارند قیمت کاردانو تا پایان سال ۲۰۳۰ میلادی به ۵۸ دلار برسد. این در حالی است که عده‌ای دیگر برای سال‌های پیش رو نگران زیرساخت‌ها و بروز نقص فنی در شبکه کاردانو هستند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «تحلیلگران: قیمت کاردانو تا سال ۲۰۳۰ به ۵۸ دلار می‌رسد» شکل گرفته است.

58 سنت رو از دست نده صلوات

قیمت بیشتر از ای حرفاست…
چون تا اون سال ما دوتا هاوینگ بیت رو رد کردیم
وبالای 100 دلار باید باشد

همینکه به یک دلار برسه راضی هستیم

۸ سال دیگه با صد دلار چی میشه خرید بدی به بچه میزنه پس کله ادم

خودم هولدر کاردانو هستم ولی چرا خودمونو گول برنیم تا وقتی توکن سوزی عظیم نداشته باشه به جایی نمیرسه

استیبل کوین رشد هم میکنه مگه؟ اصلا شد ۵۸ دلار دیگه ما اینترنتی نداریم که نقدش کنیم.

واو یه زمانی فکر می کردیم سال ۲۰۲۳ به این قیمتا میرسه حالا ۷ سال اضافه شده

کاردانو ارز خیلی خوبیه و بالا هم میره ولی
تو بگو ۸ روز بعد، هیچ تحلیل گری نمیدونه چه اتفاقی میفته بعد صحبت ۸ سال بعد رو میکنن.

تحليگرا هم تحليگراهاي قديم

بردار این رشد برای کشورهایی اروپایی که سالانه یک درصد تورم دارن خیلی زیاد هست

ارزهای باپایه واساسی که اومدن بمونن وتوی مارکت کریپتو حرفی واسه گفتن داشنه باشن همیشه یه برنامه وپلن برای بقا ودوامشون دارن یابراش پیدامیکنن،بنظرم adaپتانسیل رشد تا ۳/۵و۴دلار رو داره تا خرداد۱۴۰۰چون هم تراکنشهای درون شبکه ای واقبال عمومی این ارز بیشتراز اتریوم شده و وقتی که شبکه آلونزو کامل راه بیفته و بتونه برای ورود به بازار nftها امکان خریدوفروش توکنهای غیرمثلی روفراهم کنه میتونه قیمتش دربلندمدت به ۶دلارهم برسه،صرفا نظرشخصیمو گفتم وسیگنال خریدیافروش نیست،مخلصیم