بحث و گفتگو پیرامون «از ابتدای ۲۰۲۲ طلا بهتر از بیت کوین عمل کرده است؛ کدام‌یک ابزار بهتری برای مقابله با تورم است؟»

از شروع سال ۲۰۲۲ میلادی بیت کوین حدود ۲۰ درصد از ارزش خود را از دست داده و این در حالی است که قیمت طلا در این مدت حدود ۱۰ درصد بیشتر شده است. این فلز گران‌بها که اکنون با قیمتی نزدیک به رکورد تاریخی خود معامله می‌شود، از گذشته‌های دور به‌عنوان ابزاری برای ذخیره ارزش و مقابله با تورم مورد استفاده قرار گرفته است و در جریان جنگ میان روسیه و اوکراین نیز این موضوع را ثابت کرد؛ اما آیا بیت کوین هم می‌تواند ابزاری برای ذخیره ارزش در نظر گرفته شود یا اینکه این عنوان مختص دارایی‌های سنتی است؟

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «از ابتدای ۲۰۲۲ طلا بهتر از بیت کوین عمل کرده است؛ کدام‌یک ابزار بهتری برای مقابله با تورم است؟» شکل گرفته است.

بیت کوین هنوز برای مردم جهان جا نیوفتاده مثلا مادر من دوست داره النگو گوشواره بخره ولی من که مهندسم دوست دارم بیت کوین بخرم یه ۱۰ سالی طول می کشه تا طلا فروشی ها جایگاه خودشون رو از دست بدن و مردم بیت کوین رو ترجیح بدن بهمین خاطر هم هست حجم معاملات طلا این همه زیاده