بحث و گفتگو پیرامون «گزارش نیویورک تایمز: میلیونرهای ارز دیجیتال با چه توکن‌هایی پولدار شده‌اند؟»

میلیونرهایی که از ارزهای دیجیتال ثروت خود را به دست آورده‌اند معمولاً نظرات مختلفی درباره سرمایه‌گذاری دارند و اغلب توانسته‌اند از طریق سرمایه‌گذاری روی توکن‌های کمترشناخته‌شده ثروتمند شوند. نشریه معتبر نیویورک تایمز اخیراً با برخی از این میلیونرها مصاحبه و توکن‌های محبوب آنها را معرفی کرده است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «گزارش نیویورک تایمز: میلیونرهای ارز دیجیتال با چه توکن‌هایی پولدار شده‌اند؟» شکل گرفته است.

اینا قطعا میدونستن کجا چه خبره و یه سیگنالی از یه جایی بهشون میرسیده! وگرنه مگه میشه یه ارز ناشناس رو بگیری و دو روز بعد یهو کلی سود کنی؟! :neutral_face:
اگر این جوریه که ما هم بریم همه ارزهای نا شناس بازار رو بگیریم، روی یکیش هم اینقدی که اینا سود کردن سود کنیم خوبه! :expressionless_face:

این یه قانونه وقتی اونا تونستن پس ما هم با تحقیق و برسی و با توکل به پرودگار به آنچه میخوایم میرسیم در‌پناه حق باشید دوستان

ورود سنگین سودو ضرر سنگین هم داره

خروج در قیمت مناسب و طمع نکردن خیلی مهمه. من ۱۵۰ دلار پروتون خریدم و ظرف چندهفته داراییم رسید به ۱۲۵۰ دلار ولی با توجه به حرفهای تحلیلگرها طمع کردم و تصمیم به هولد گرفتم. الان داراییم شده ۲۵۰ دلار. معلوم نیست پروتون دوباره کی رشد کنه…

اگه من یکم زودتربه شیبا ورودکرده بودم الان میلیونربودم چه حیف شدواقعادارم حرصشو میخورم

قصه نخور من از وینک میلیاردر شدم طمع کردم نفروختم سقوط کرد حالا هم یه ارز دیگه گرفتم و فقط صبر می کنم