اخیراً یکی از کاربران شبکه اجتماعی ردیت ادعا کرده است که پس از کلیککردن روی یک لینک که ظاهراً با فایل مخربی در ارتباط بوده است، ۱۲۰٬۰۰۰ دلار از داراییهای موجود در کیف پولهای ارز دیجیتال خود را از دست داده است. او گفته این سرقت را به مقامات گزارش داده است، اما آنها کاری در این زمینه از دستشان بر نمیآید.
همچین چیزی نمیشه کیف های سخت افزاری نیاز به تایید ۲ دکمه روی کیف داره که باید هر دو دکمه رو باهم بزنی تایید بشه تا ارسال بشه هرچقدرم هکش کنن دیگه تایید فیزیکی رو که نمیتونه دزد بزنه این یاداره خالی میبنده یا از کیف متامسک نرم افزاریش هک کردن خالی کردنش
لطفا از اپل آی دی که فروشندگان گوشی برای شما گذاشتن استفاده نکنید حتما رمز رو تغییر بدین و یا خودتون درستش کنین یک ماه پیش یکی از دوستانم متوجه شد کیف پولش خالی شده و متاسفانه در بخش یادداشت گوشی آیفون خودش کلمه ورودی کیف پول رو یادداشت کرده بود و تمام موجودی خودش رو از دست داد بخاطر اپل آی دی مشترک که فروشنده بهش فروخته بود
دوست عزیز کیفی ک پرایوت کی دست خودت نباشه پولت مال خودت نیست بماند ک تراست رو اندروید و هزار مدل باگ داره فقط و فقط از کیف پول های رسمی استفاده کنید مثلا واسه بیت کوین من از bitcoin core استفاده میکنم ۴۰۰ گیگ بلاک دانلود کردم ولی چند ساله خیالم راحته
من خودم کیف سخت افزاری لجر دارم نمیدونم شما هم با این کیف کار کردین یا نه
سخت افزاری شما کیف شما باز باشه رمز نداشته باشه هکر بیاد وارد برنامه لجر بشه ادرس کیف خودشو بده تا شما ۲ دکمه روی کیف که به صورت فلش هست سخت افزاری اون ۲ دکمه رو همزمان با هم فشار ندی ادرس تایید نمیشه و هیچ یک از دارایی شما ارسال نمیکشه دیگه دکمه سخت افزاری که نمیتونن هکش کنن دکمه رو فشار بدن که .
مگر حواست نباشه بیایی اون ۲ کمه روی کیف سخت افزاری بزنی تا ارسال بشه وگرنه هیچ راهی نیستش
ولی تو کیف های نرم افزاری رمز شو داشته باشی میری ادرس تو میزنی ارسالش میکنی
از ورود به سایت هاییکه در مورد ماینینگ ترون سود روزانه پرداخت میکنن جدا پرهیز کنید. ما ایرانیها طعمه های خوبی براشون هستیم و سرمایه هاتون کاملا از بین میره