در حال حاضر، بیت کوین و بسیاری از آلت کوینهای بازار، حمایتهای کلیدی خود را از دست دادهاند. آنطور که پیداست، ارزهای دیجیتال از بازار سهام پیروی میکنند که آن هم با سقوط مواجه شده است. یکی از دلایل این سقوط این است که بسیاری از سرمایهگذاران بهخاطر ترس از افزایش سریعتر نرخ بهره بانکی در آمریکا، میزان سرمایهگذاری خود در داراییهای پرریسک را کاهش دادهاند.
خوب اینو که خود خبر هم گفته. در ضمن اعلام نرخ تورم تو کشورهای دیگه مانند آمریکا تاثیری روی قیمت ها نداره و نداشته چون GDP آمریکا تقریبا 25% GDP کل جهان هستش.
ایشان مگه گفته جی دی پی به تورم ربط داره یا نداره؟ معیار قدرت اقتصادی کشورها رو همیشه با جی دی پی نشان میدهند. کشور امریکا بالاترین جی دی پی رو تو دنیا داره یا باصطلاح قدرتمندترین اقتصاد دنیا هستش در نتیجه هر تصمیم اقتصادیش یا مثلا تغییر تو نرخ تورمش براحتی روی بازرهای جهانی منجمله کریپتو کارنسی هم تاثیر میزاره و از اونطرف هم کشورهایی مثل ونزوئلا و سودان که تورم های دههاهزار درصدی و یک میلیون درصدی داشتند ولی چون تاثیری محسوسی تو اقتصاد جهانی ندارند در نتیجه این میزان تورمشون تاثیری روی کریپتو کارنسی یا کلا بازارهای جهانی نداره. این کجاش گمراهی بود؟
من نه این ارز رو دارم و نه قصد خرید رو دارم ولی وقتی یه ارزی از میان هزاران ارز بعد از سال ها هنوز داره فعالیت میکنه یعنی جای پیشرفت داره، مهمترین ویژگی که طرفداران این ارز پروموت میکنند سرعت بالای تراکنش هاش هستش درصورتیکه الان بلاک چین هایی داریم با سرعت به مراتب خیلی بیشتر از دیجی بایت، خود بخوان حدیث مفصل ازین مجمل.