کاملا این stepn دروغ و کلاهبرداریه اصلا activation code نمی فرسته گروه های تلگرامی اش هم یه لینک میدن هر موقع بزنین میگه کد نداریم
سلام هزینه خرید اولین کفش چقدره چطور باید بخریم ومحدودیتهاش چیه
سلام دوست عزیز میشه راهنمایی کنی چطور میتونیم از این راه کسب درآمد کنیم از چه طریقی میشه کلش خرید ممنونم اگه جواب بدید با تشکر
کسی کد فعال سازیشو نداره
آقا فرزاد عزیز کفشها 4 مدل دارن بهتر نیست کفش چهارمی که trainer هست تهیه کنیم چون تمام سرعت ها رو داره یا من دارم اشتباه میکنم؟
ممنون میشم کمک کنید چون میخوام بخرم
سلام کد معرف می خواد
شما كد دارين بزارين؟
سلام کد معرف می خواد
شما كد دارين بزارين؟
هر کفش ویژگی های خاصی داره و همین باعث میشه پول ساز بشن.الانی که دارم این پیامو مینویسم ۱۱ سولانا قیمت ارزونترین کفشه. کلی کفش الکی هم هست تحقیق کن قبل خرید
سلام.دوست عزیز یه نکته در مورد nft های گیمینگ اینه که به مرور ارزون میشن یعنی درسته شما الان پول خوبی در میارید ولی در اینده ارزون میشن چون مدام تولید میشن و تعداد نفرات داخل بازی زیاد میشن مثل بازی اکسی اینفینیتی ,و nft های هنری به مرور زمان افزایش قیمت پیدا میکنن پس این نکته رو توجه کنید و اینکه هر بازی که جدید میاد اولش خیلی گرونه و البته سود خوبی هم پرداخت میکنه ,من اگر باشم صبر میکنم تا قیمت بازی ارزون بشه و استیبل بعد ورود میکنم موفق باشید
اینا تازه شروع کردن و اینکه نمیخوان یهو کلی کاربر بگیرن. کنترل شده کد توزیع میشه.
دوست عزیز با این دلایل که نمیشه به کلاه برداری بودن پروژه پی برد!
سلام بچه ها این کفش رو از کجا میشه تهیه کرد و قیمت به تومن ایران چقدر هستش ممنون
سلام اصل این توکن step هست بدون نیاز به کفش فقط کافی است 20هزار ارز این توکن را بخرید و در کیف خود نگه دارید بعد نرم افزار استیپ را نصب میکنید در هرزو حداقل4هزار و حداکثر30هزار میتونید قدم بزنید که جایزه به کیف پول شما بصورت bnb واریز میشود
اصلا همچین چیزی نیست . حتما باید کفش بخرید و با اپ راه بروید که درآمد داشته باشید . توکن های بازی هم gmt و gst هست . دوستان مراقب باشید کلاه سرتان نرود
سلام شما با چه کد معرف وارد شدین
سلام لطفا یک نفر بگه از کجا کد معرف بیاریم که بتونم وارد بازی بشم
چطوری این کتونی رو بخرم
ایران تحریمه و باید جی پی اس روشن باشه با این حال شما مشکلی نداشتید؟و ۰ند خریدید و باید از کجا بخریم ممنون از کمکتون
میتونم بپرسم از کجا باید این کفش رو بخریم؟
لین برنامه پشتیبانیش ازم ادرس تراس ولتم رو خواست بعده سه روز کیف پولمو خالی کرد اعتماد نکنین بچه ها هرچقد هم ب تراس ولت پشتیبانی پیام دادم ج نداد
نگیری بهتره اینا دزدن