بحث و گفتگو پیرامون «راه بروید و ارز دیجیتال دریافت کنید؛ ماجرای توکن «stepn» چیست؟»

مدتی است یکی از برنامه‌های مبتنی بر شبکه سولانا به نام استپن (STEPN) سروصدای زیادی به پا کرده است. در این برنامه کاربران می‌توانند در ازای قدم‌هایی که در طول روز بر می‌دارند، ارز دیجیتال دریافت کنند؛ اما ماجرای این پروژه پرسروصدا چیست و کسب درآمد از آن چگونه است؟

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «راه بروید و ارز دیجیتال دریافت کنید؛ ماجرای توکن «STEPN» چیست؟» شکل گرفته است.

خب اگه من الان از این کفشها خواسته باشم باید چیکار کنم من روزی ۱ساعت الان پیاده روی میکنم

نگفت در روز چقدر درامد میده؟

جالبه گفته لازم نیست دیگه مردم دوچرخه هزار پوندی بخرم ولی باید کفش حد اقل هزار دلاری بخرن

در قبال پیادروی چقد توکن میده ایا میشه سریع پولت برگرده چون پیاده روی که دارم میکنم روزانه خوب این خیلی عالی هست و اینکه با ایران مشکلی نداره؟

کسی میدونه چطوری بایدبخریم

منقانی نگفته کی کرایه کردن کفش باز میشه ؟

چقدر در میاره مگه؟

بستگی به کفش و اولش داره

با ایران مشکلی نداره کلا ده دقیقه میشه پیاده روی کرد

بستگی داره به لول کفش و مدل کفش

اقا فرزاد عزیز لطفا راهنمایی کامل کن تا بهترین کفش رو بخریم.
روزانه چقد باید پیاده روی کنیم؟چه نکاتی رو باید در مورد کفش در نظر بگیریم؟

سلام چطوری باید وارده برنامه شیم اکتبو کد چطور باید بگیرم

بنده ۶ کفش دارم و تقریبا روزی ۷ تا ۸ میلیون میگیرم
کفش ها ۳ نوع داره
Walker
Jogger
Runner
هر کدوم بستگی به میزان سرعت بستگی داره
مسابقه هایی هم داره ماراتون هفتگی ماهانه
لول هم افزایش داده میشه
تقریبا ماهی ۳۰ میلیون با کمترین کتونی لول ۵ که دقت کنید واکر بخرید که قدم بزنید
جاگر و رانر باید سرعت بیشتری داشته باشید
البته میزان بیشتری دریافت می‌کنید
در نظر داشته باشید انعطاف پذیری خوبی داشته باشه هنگام خرید دقت کنید.
۲۸ روزه دارمش واقعا راضیم
درضمن برای تعمیر تقریبا ۳۰ درصد رو که gst میده رو باید برای تعمیر کتونی بسوزونید که باعث ارزش گذاری میشه
ماهی ۲۰ به قیمت امروز صافی میده

هم ارز gmt سود خفنی داشته برام هم این کتونی
کلا پروژه عالی هست
بخرید جا نمونید

به زودی جز ۲۰ ارز برتر خواهد شد
شاید هم ۱۰ ارز برتر

موفق باشید

چگونه باید شروع کنم

بچه ها تو سایت این ارز از کشورهای تحریم شده نام برده که ایرانم جزش هست حواستون باشه پولتون رو بر باد ندین مخصوصا اینکه این بازی بر اساس روشن بودن جی پی اس گوشی کار میکنه

خب اگه خوبه و کسی تجربه داره به بقیه دوستان هم کمک کنه .یک شماره بزارید یا یک پیج یا هر چیز دیگه ای که بشه باهاتون ارتباط گرفت ممنون از دوستان.

سلام کد معرف می خواد اپلیکیشن کسی داره

سلام روزتون بخیر،برا شروع باس چیکار کرد؟