بحث و گفتگو پیرامون «چطور پروژه‌های راگ پول (RugPull) را شناسایی کنیم؟»

راگ پول (RugPull) یکی از شیوه‌های جدید کلاه‌برداری در فضای ارزهای دیجیتال است. در این روش، تیم توسعه پروژه‌ای با وعده‌های فریبنده و دست‌کاری بازار، باعث افزایش ناگهانی قیمت توکن این پروژه می‌شود؛ اما پس از آنکه خریداران سرمایه‌شان را وارد بازار کردند، دارایی آنان را به‌سرقت می‌برند و سرمایه‌گذاران را با دارایی‌های بی‌ارزش و بدون پشتوانه تنها می‌گذارند!

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «چطور پروژه‌های راگ پول (RugPull) را شناسایی کنیم؟» شکل گرفته است.

1 لایک

یک مقاله عالی دیگه که این روزها واقعا بدرد افراد زیادی خواهد خورد. تشکر فراوان از خانم ریحانه:heart::folded_hands:
شخصا منتظر مقاله بعدی هستم👏

با تشکر از آگاهی رسانی شما من خودم تجربه این را داشتم تو کوین مارکت گپ یه توکن را دیدم به اسم pampetrum اندازه ده دلار خریدم چند روز بعد پامپ کرد شد هشت هزار دلار تا خواستم بفروشم فروش نرفت و درجا اومد پایین لطفا مواظب باشید تعدادی که من خریده بودم هفت هزار عدد بود الان وقتی میاد پایین چند میلیارد میشه وقتی پامپ میزنه تعداد کم میشه

بسیار مفید بود ، سپاس

Bloktopia هم روزی کاملا صفر خواهد، یک پروژه کلاه برداری با تم شیک و زیبا. فقط وعده های آب دوغ خیاری و تبلیغات

سلام‌ادب‌خسته‌نباشید‌عالی‌بود

سلام یک نمونه از این دروغ ها
پروژه هایی هست که فردی بنام رایان سلامی در کانال های تلگرامی خود تبلیغ می کند
گول این فرد رو نخورید