ورود بیشتر شرکتهای سرمایهگذاری و ثروتمندان، رسمیتِ حقوقیِ بیت کوین بهعنوان یک دارایی و در نتیجه رشد قیمت یک دارایی، همه و همه میتوانند مزایای عرضه یک ETF یا صندوق قابل معامله در بورس (ای تی اف) باشند. پاسخ به این که ETF چیست در عین حال که ساده است، کمی ریزهکاری هم دارد.
یک کلاهبرداری آشکار دامپ و پامپ تله ای مربوط میشه به UMA1D3S_USDT پول 1000 دلارم در عرض 5 دقیقه بعد خرید در صرافی هات بیت شد 80 دلار از آنوقت چند ماهه همان هشتاد دلار هست. با اینکه باید طبق قانون خودشان 3 درصد ارز اصلی نوسان کند. قیمت ارز اصلی uma در زمان خرید من 7 دلار و 20 سنت بود ولی قیمتش تا 6 دلار هم آمد ولی باز پول 1000 دلار من همان 80 دلار هست !!! به هیچ عنوان گول نخورید کلاهبرداری محض هست. باید این ارز اصلی اش یک دلار بشه تا این 1000 دلار من برگرده؟ این چرا سه برابر نوسان ارز اصلی با توجه به ضریب 3 بودن کم و زیاد نشده فقط منتطر بود من داخل بشم 3000 درصد 5 دقیقه بعد ورود من منفجر بشه؟
etf هاتبیت کلاهبرداری اندر کلاهبرداری چی را میخواهید معامله کنید 1000 دلار بریزید 5 دقیقه دیگش 81.66 دلار بگیرید آنقدر دقیق حساب می کنند آن 900 دلار دزدیده شده را فاکتور می گیرند بعد اعشار سنتیش را حساب می کنند. کلاهبرداری خودشون هست بالا پایین شدناش همش فیک هست فکر کردید وایستادن شما بیایید 1000 دلار بزارید 10000 دلار بعتان بدن همش دروغه گول نخورید تلس.
عزیزان کمک کنید و راهنمایی نمایید ممنون میشوم. یکسال قبل من ۷۳۰ دلار معادل UMA1D3S/USDT 5484 را خریداری کردم. بعد
چند دقیقه به یکباره ده برابر پول من کم شد به ۷۳ دلار و ۵۴۸ UMA1D3S/USDT
ولی الان آن را کم کرده اند به ۵۴ UMA1D3S/USDT
دفعه اول که ده برابر کم شد به خاطر این بود که ارز uma از ۷ دلار به ۱۳ دلار پامپ شد.
ولی دفعه دوم که ارز uma به زیر ۲ دلار رسیده به جای اینکه اصل پولم برگرده، پول من باز ده برابر کم شده
الان کسی اینجا می داند قوانین etf چند بار ده برابری کم می شود؟ یکبار است دوبار است چند بار هست؟
کدام نهاد جهانی یا جای میشود از هاتبیت به عنوان صرافی کلاهبردار شکایت کرد؟
مشکل من این است که چرا برای بار دوم ده برابری کم کردند. یکبار 5484 ازر etf خریدم به یکباره ش 548 عدد ولی من این 548 عدد را
نفروختم تا به اصل پولم برسم ولی الان که نگاه کردم خواستم بفروشم دیدم به همان 548 تا هم رحم نکردند و آن را باز ده برابر به 54 عدد کم کرده اند.
چرا دو بار دو تا ده برابری کم کرده اند؟ عزیزان و ادمین گرامی اگر جواب سوال من را بدهید ممنون میشوم.
با تشکر از مقاله خوبتون
امکانش هست در مورد etf صرافی کوکوین هم محتوا قرار بدین؟
و اینکه آیا با لوریج تفاوت دارن؟چون جایی مطلبی خوندم فکر میکنم در ارز وب بود، نوشته بود که این دو باهم متفاوتن
سلام دیدگاه شما جالب بود اما یک نکته فراموش کردید etfها که جدیدا چند صندوق هم لیست شدن مالیات کمتری داره ،بله حرف شما درسته شما صاحب اصلی بیتکوین نیستی دقیقا مثل چارت طلا ، شما صاحب اصلی طلا نیستی فقط رو قیمتش سرمایه گذاری کردی نکته دوم گفتی بازار سهام secامریکا تعطیل این نکته رو بگم همین الانش قیمت بیتکوین توسط نهادها و نهنگها تغییر میکنه بارها شده بازار معامله باز اما قیمت در رنج