بحث و گفتگو پیرامون «عرضه اولیه بازی (igo) چیست؟»

در سال‌های اخیر، فناوری بلاک چین محبوبیت فراوانی میان کاربران و جوامع مختلف به‌دست آورده و در مدت‌زمان کوتاهی، توانسته است دگرگونی‌های مهمی را در صنایع مختلف رقم بزند. یکی از حوزه‌هایی که به‌لطف فناوری بلاک چین به‌تازگی شاهد پیشرفت خارق‌العاده‌ای بوده، صنعت بازی‌های رایانه‌ای است. با نفوذ و گسترش بلاک چین به صنعت بازی، آرام‌آرام کنترل و قدرت از دست غول‌های بزرگ بازی‌سازی خارج‌ و مدیریت و حاکمیت بازی‌ها به بازیکنان سپرده می‌شود؛ بنابراین، این صنعت پول‌ساز در آستانه ورود به مرحله‌ تازه‌ای قرار گرفته است. یکی از اولین نمونه‌های گسترش فناوری بلاک چین در صنایع بازی‌سازی، عرضه اولیه بازی (Initial Game Offering) یا به‌اختصار IGO است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «عرضه اولیه بازی (IGO) چیست؟» شکل گرفته است.

خیلی کامل و عالی ،سپاس

احسنت.. جامع و مفید .

من تازه چشام را باز کردم کامل و گفتم خالی از لطف نیست که دیدگاهی اشتراک کنم:
لطفا اگه پروژه یا چیزی که نیاز برای تایید هویت باشه به دلیل اینکه بیش از 90 درصد کاربران اینجا از ایران هستن و امکان تایید شدن در بیشتر صرافی های خارجی را ندارن را درج نکن، البته یادگیری و خوندن مقاله خالی از لطف نیست و عالی هست، حداقل برای من بعد از یک تایم کاری. شخصا در آلمان زندگی میکنم، اما متأسفانه اگه مدارک اقامتم را هم بفرستم، باز هم بخاطر اینکه متولد ایران هستم، تایید نمیشه، اما تونستم در چند تا صرافی و کیف پول های پیشرفته که امکان خرید و فروش داره با گواهینامه به راحتی ثبت‌نام کنم و اکانت بسازم، اینجوری احراز هویت کردم، در غیر این صورت امکان نداره. در آخر دوباره تشکر فراوان :folded_hands::+1::heart::clap: