بحث و گفتگو پیرامون «سقوط ۳۰ درصدی لونا در یک روز؛ هدف بعدی قیمت چیست؟»

لونا، ارز دیجیتال اصلی شبکه ترا (Terra)، در طول ۲۴ ساعت گذشته حدود ۳۰ درصد از ارزش خود را از دست داده است. این سقوط عمدتاً تحت‌تأثیر عوامل فاندامنتال مرتبط با لوناست؛ اما آن‌طور که از نمودارها پیداست، ممکن است این ارز دیجیتال در ادامه سقوط عمیق‌تری را هم تجربه کند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «سقوط ۳۰ درصدی لونا در یک روز؛ هدف بعدی قیمت چیست؟» شکل گرفته است.

بازی همه رمز ارزها همینه، صعود های پی در پی برای جذب سرمایه مردم و بعد سقوط به قعر جدول. لایت کوین ۳۸۰ دلاری، کاردانوی ۳ دلاری، دوج ۷۰ سنتی و سولانای ۲۴۰ دلاری، و بعد هیچی، امروز هم لونا…

الان چی میشه تکلیف لونا .ایا باز دوباره بر میگرده ؟

ادمین جان الان نظر من چرا ارسال نمیشه؟

یعنی دیگه امیدی نیس حالا حالا به این ارز؟؟

قطعاً برمیگرده

صبر کنید برمیگرده

سرمایه گذاری روی هر ارزی به غیر از بیت کوین و اتریوم خیلی ریسکی هستن
حتی BNB هم که تا الان این بلا سرش نیومده به خاطر اینه که مال صرافی بایننس هست وگرنه اون هم با این همه رشدی که یهویی کرد باید وضعش مثل اینها باشه

نابود شدم زندگی من رفت

لونا ۶ دلار و رد کرد

داداش منم بیچاره شدم ۲۰۰ میلیون تو ترا داشتم شده ۶ ملیون

چند تا مقاله خوندم خلاصش این میشد که لونا یک پروژه ی پانزی بوده از ابتدا. ینی نوعی روش کلاهبرداری. غیر از بیتکوین و اتریوم و نهایتا سولانا هیچ چیز دیگری ارزش سرمایه گزاری نداره. اینایی که میان میگن برمیگرده یخورده منطقی به داستان نگاه کنن ظرف چند روز از 120 دلار رسیده به 2 دلار…!!! کجا میخواد برگرده؟؟؟؟

الان رتبه لونا ۶۱ است

سلام
بچه ها من ۵۰۰ میلیون گذاشته بودم الان شده ۵۵میلیون
ولی مطمئنم برمیگرده الان شده ۱دلار زندگیتون رو بفروشید و بخرید
مثل موشک باز میره بالا قول میدم

قطعا
محکم تر برمیگرده

ب من پیام بده کمکت کنم

جوک میگیی ۹۹و نیم درص ریخته باید ۲۰۰برابر رشد کنه

بلند مدت نگاه کنید، وهیجانی و احساسی عمل نکنید، و پول ک تا حداقل یکسال نیاز ندارید رو بیارید تو سهام

خدایا خودت رحم کن