بحث و گفتگو پیرامون «سقوط پشت سقوط؛ ریزش قیمت ust شبکه ترا دامن‌گیر پروژه‌های دیفای خواهد شد؟»

در پی سقوط سهمگین استیبل کوین شبکه ترا، حال نوبت ضرر و زیان ۸۰ درصدی پروژه‌های مرتبط با این شبکه است. در همین حال، جستجوی معامله‌گران برای یافتن استیبل کوین‌های غیرمتمرکز دیگر، که بتوان آن را به جای استیبل کوین شبکه ترا یا همان «UST» استفاده کرد، باعث تقویت دای (Dai)، استیبل کوین میکردائو، شده است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «سقوط پشت سقوط؛ ریزش قیمت UST شبکه ترا دامن‌گیر پروژه‌های دیفای خواهد شد؟» شکل گرفته است.

سقوطش چه دلیلی داشت؟

ایا احتمال اینکه لونا برگرده وجود داره ؟؟

لونا خیلی افت شدید ی تجربه کردو ورشکستگی لونا غیر انکار نیست امیدی هم بهش نیست من خیلی تو ضرر لونا هستم و خیلی های دیگر .بازار چرا ب سوی ضرر سهمگین رفت هنوز برا من سوال هست و مطالب نوشته شده هم قانع کننده نیست
بازار کریپتو انگار با بورس ایران ادغام شده ؟؟؟؟؟ نظر شماها

چههههههههه خبرتونههههههههه چه خبرتونههههه{با ریتم احمدی نژادی بخوانین}

قیمت لونا چی میشه !!به ۰ هم میرسه یعنی!!!

نه کجا به صفر میرسه، درست میشه انشالله برمیگرده بجای اولش، فعلا وام گرفته و کمک از چند تجار بزرگ و غیره تا بتونه به روال عادی برگرده و جلوی ضرر دلاریش رو بگیره

بله لونا صفر میشود کلاه برداری بوده

از شر بورس ایران خودمو خلاص کردم سرمایم اینجا صفر شد

صفر رو هم زد طرف نرخ شیبا شد، بیشتر صرافی ها خارج کردن از لیستشون، وارن بافت هفته پیش اومد گفت بیتکوین بیست و پنج دلار هم نمی ارزه و بعد لونا و یو اس تی استیبل کوین ترا نابود شدن با این اوصاف هیچ بعید نیست چند وقت دیگه بگن کریپتو از بیخ همون گلد کوئست بود و حقیقتش تا حالا هم جیب خیلی رو خالی کرده …

همه ی 200 ملیون تومنی که داشتم و جمع کرده بودم رفت… هیچی دیگه ندارم. به خودکشی هم فکر میکنم حتی…

زمانی که یه استیبل کوین بطور شارپی میریزه یعنی بازار کریپتو یه بازار کاذب و بی ارزشه

الانشم صفره ، روشون نمیشه بگن :joy:

لونا بخرید آینده زمین ارز و پول دیجیتال و هوش مصنوعی و فضا است

بازار کریپتو و ارزهای دیجیتال صنعت و علم آینده است نو پا است و رشد زیادی خواهد کرد