بحث و گفتگو پیرامون «وزارت اطلاعات حساب بانکی ۴۵۴ نفر از متخلفان ارزی و مجرمان فضای ارز دیجیتال را مسدود کرد»

وزارت اطلاعات گفته است اخیراً با همکاری بانک مرکزی، ۹٬۲۱۹ حساب بانکی وابسته به ۴۵۴ نفر از متخلفان ارزی کشور را مسدود کرده است. ظاهراً بخشی از این افراد در فعالیت‌های مجرمانه خود از ارزهای دیجیتال سوءاستفاده می‌کردند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «وزارت اطلاعات حساب بانکی ۴۵۴ نفر از متخلفان ارزی و مجرمان فضای ارز دیجیتال را مسدود کرد» شکل گرفته است.

دست تو جیب مردم کردن که هنر نیست راست میگین ماینرهای دولتی سازمان هاتون جمع کنید

راست میگین، جلوی مرغ و تخم مرغ و این گرانی های مصنوعی (که خودتون درست کردین تا مردم درگیر خورد و خوراک بشن و آزادی بیان یادشون بره، شما چپاول کنید) رو بگیرید.

و از هیچ تلاشی برای [عدم] آرامش و ثبات بازارهای مرتبط با معیشت مردم دریغ نخواهد کرد.

خدایی چطور سربازان گمنام امام زمان یک نفر یه دونه فشنگ داره تو کشور دستگیر می‌کنند. میلیارد ها تومان بیت المال بسرقت میره نمیتونن اسم طرف بیاره، آخه جالبه همشون با وضو سر کار حاضر میشن… ما یاران چشم‌ یاری داشتی:neutral_face:

ماهم باور کردیم

من چطوری کار کنم

دوستان یه پیشنهاد دارم براتون برید با خیال راحت زیر زمینی ماین کنین این دولت فقط شعار از مجوز حالا حالاها خبری نیس یاعلی