بحث و گفتگو پیرامون «طولانی‌ترین روند نزولی بیت کوین از سال ۲۰۱۵؛ هدف بعدی قیمت چیست؟»

با اینکه بیت کوین در طولانی‌ترین روند نزولی خود از اوایل سال ۲۰۱۵ قرار دارد، یک تحلیل‌گر تصور می‌کند با آرام‌گرفتن شاخص دلار آمریکا و قرارگرفتن بازار در وضعیت اشباع فروش، این ارز دیجیتال می‌تواند رشد کند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «طولانی‌ترین روند نزولی بیت کوین از سال ۲۰۱۵؛ هدف بعدی قیمت چیست؟» شکل گرفته است.

اینم از شانس ■■■■ ما هستنش دیگه ..تا اومدیم یکم اینجا جون بگیریم ..یعنی جوری بازار منفی شد که از سال 2015تا به حال اینقدر بازار طولانی منفی نبوده …
ولی من بازم امیدوارم بهش ..چون اگه مثبت بشه روند ..اینبار جوری شارپی میره بالا که باز از سال 2015به اینور نداشته باشیم مثلش:rocket::face_with_steam_from_nose::tada::man_dancing::grin:

دیگه اینم از شانس خوب یا بد ماست ..
ولی انشالا راه میفته بازار …
اینجوری نمیمونه

سلام دوستان ،تو رو خدا اگه میدونید چاره چیه برا حک نشدن کیف پول دیجیتال و امن ترین جا برای ارز های دیجیتال برای ایرانی ها کجاست؟؟؟؟

کیف پول سخت افزاری

کیف پول های دیجیتالی مثل تراست ولت و اتمیک و … امن هستند و تا موقعی که کلمات رو به کسی ندهید و یا به جایی متصل نشید مشکلی براتون پیش نمیاد

شانس خوب یا بد چیه مشتی . من که فقط دارم شورت میگیرم و کش پارو میکنم

دوستان الان وقت خرید بیت کوین هستش بخرید که تا دو سه روز دیگه میره بالا نظر شخصی.

تو کارت درسته من که بالا خریدم کم مونده سکته بزنم

الان بهترین زمان خرید بیتکوین هست اونی که نخره فوق فوقش یه هفته دیگه مات ومبهوت صعود این ارز میشه

کسی نمیتونه کیف پول حک کنه این یک مگر اینکه عبارت ۱۲ یا ۲۴ کلمه رو خودت بدی به کسی یا تو گوشیت سیو کرده باشی یا عکس گرفته باشی بگیرن … ۲ خیلی میخای خیالت راحت بشه لجر ولت بگیر کیف پول سخت افزاری .. ۳ کیف پول کوینومی از تراست ولت کند تر هست ولی تا الان کسی نتونسته حکش کنه تمام

من بیت کوین هامو توی کیف بلاکچین نگهداری می کنم اون کلمه خصوصیم 16 کلمه است این طبیعیه؟