ویتالیک بوترین، همبنیانگذار شبکه اتریوم، معتقد است تیم تِرا باید در طرح پیشنهادی خود برای جبران خسارت هولدرها، سرمایهگذاران کوچک را در اولویت قرار دهد. او گفته است هولدرهای کوچک «UST» گول سودهای غیرمنطقی سهامگذاری این استیبل کوین را خورده بودند.
اصولا هیچ پولی به هیچ کسی نمیدن اینا چون اگه میخواستن بدن چرا بالا میکشیدند یارو دوباره به فکر یه لونای دیگه برای کلاهبرداری گسترده دیگه هست اونوقت اینا فکر می کنند جبرانی درکاره فقط دارن با این کارا وقت کشی کنند بابا این هم بنیاد لونا الان تو سواحل هاوایی لم داده به ریش کل دنیا میخنده
بنده با قیمت یک میلیون وپنجاه هزار وپنجاه هزار وچهل وهفت هزار وسی وشش هزار و در آخر هفت تومان به مبلغ چهل میلیون که البته زیادیش دریک میلیون پنجاه بودخرید کرده ام و حالا کل سرمايه ام سیصد وشصت تا سیصدوهفتاد تومان شده است اما به آینده امیدوارم … در نومیدی بسی امید است …پایان شب سیه سفید است . درست است که روزگار ما روشنایی کمی داشت اما بازم چاره ای نیست… همیشه و درهر زمان یک صفر کم داریم خدایا شکرت
سلام من ۱۶هزار دلار لونا رو ۲۵ دلار خریدم الان شده ۲۶ هزار تمن اینا چه جوری میخان ضرر جبران کنن یعنی به آدرس کیف پولمون لونا بی ارزش واریز میکنن مگه داریم همچین چیزی اصلا چه اتفاقی افتاد که این ارز این جوری خاک شد دست خودشون بود کلاهبرداری به روش نوین من که فقط دارم افسوس میخورم سکته نکنم خوبه خدا وکیلی فکرشم نمیکردم یه ارز با سابقه رتبه ۹ تو ارزها داشت این جوری پودر بشه بعید میدونم این ارز دیگه بتونه بلند شه شاید ۱۰ سال دیگه ۱دلار بشه
متاسفم دوستان ، ولی شرایط ما به لطف وضعیت سیاسی کشورمان کلا متفاوته و حتی اگه من خریدار خرد هم حق داشته باشه بخاطر تحریم ها بسادگی میتونن دارای یک رو مسدود کنند ، چه برسه به جبران ضرر ، من فکر میکنم تنها راه شما فقط صبر کردن هست ، من که خودم لونا نگرفتم و نمیخواستم هم بگیرم ولی در کل پیشنهادم به شما صبر کردن هست ، البته من هم سر ارز دیجیتال و به لطف دوستان و پیشنهاداتشون خیلی ضرر کردم تا به اینجا و آخرین ضررم هم به خواست و پیشنهاد دوستم واسه سرمایه گذاری توی سایت کلاهبرداری قرن جدید بود که میگفت مطمئنه و پولم ۴-۵ برابر شده و ازم خواست سرمایه گذاری کنم و زیر مجموعه بشم! وقتی من آرزوهام رو تبدیل کردم و ریختم توش یه هفته بعد جمع کرد😅 ، بی وجدان حتی نکرد یه تعارف خشک و خالی کنه که بیا پول تورو که رفیقمی مثلاً و من بهت پیشنهاد دادم و سرمایه یک ششم یا یک هفتم داراییمه و ضرر کردی حداقل بهت برگشت بدم😅
نخواستم واستون روضه بخونم ، فقط گفتم شاید ضرر بقیه رو هم تو این جریانات ببینید غم خودتون یادتون بره😁
امیدوارم ضرر شما جبران بشه حداقل