بحث و گفتگو پیرامون «چرا لونا سقوط کرد و آینده آن چه خواهد شد؟ هرآنچه باید درباره فروپاشی تِرا بدانید»

دو هفته پیش یکی از جنجالی‌ترین سقوط‌های تاریخ ارزهای دیجیتال رقم خورد که به‌ دنبال آن قیمت لونا و «UST»، توکن‌های اصلی شبکه تِرا، در عرض چند روز به نزدیکی صفر رسید. لونا که اخیراً رکورد قیمتی جدیدی در نزدیکی ۱۲۰ دلار ثبت کرده بود، اکنون با قیمتی حدود ۰.۰۰۰۱ دلار معامله می‌شود و ارز دیجیتال به‌اصطلاح باثبات UST هم در حال حاضر ارزشی معادل ۰.۰۵ دلار دارد!

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «چرا لونا سقوط کرد و آینده آن چه خواهد شد؟ هرآنچه باید درباره فروپاشی تِرا بدانید» شکل گرفته است.

خودشون خالی کردن رفتن، دنبال چی میگردیم؟؟

هیچ زمان قیمت لونا حتی به یک سنت هم خواهد رسید کلا پروژه پانزی هست کلاه بردار دروغگو هست خالق لونا یک حرامزاده به تمام معنا هیچ کسی به امید اینکه قیمت افزایش پیدا می کنند نخرد چون این اتفاق محال هست میشه یه کاسه ماست بزنی به کل دریا دریا دوغ بشه نه این بی شرف فقط داره روی طمع کار می کنه و پول از جیب همه در میاره کلا آسیایی شرقی ها دزد کلاهبردار هستن

یعنی که بنیاد ترا یه بسط اساسی زده میخواد گیم دوم رو بزنه به رگ

کلاهبرداریه

مگه میشه این فقدان پیش بینی نشده باشه

ممنون. منتظر بودم به این موضوع بپردازید و مقاله خوبی بود.

اون دوستانی که لونا ده دلاری پنج دلاری خریدن که بره بالا الان در چه حالیم؟

به نطرتون چ رای میدن

فقط خدا کمک دو وون بنیان گذار لونا کنه از خر شیطون بیاد پایین و دست از فورک شبکه برداره و این لونا رو جم و جور و احیا و سرپاش کنه و امید و اعتماد به بازار برگرده.نخاستیم سودهای میلیاردی فقط روند و استارت رو به رشد همین رو از نو و از قیمتهای پایین شروع کنه
و در آخر اون مابقی اعتبار سنج ها رای به فورک ندن

تکلیف کسانی که ustخریدن چی میشه؟ اگر لونای جدید بدون استیبل کوین باشه ustاز بین میره؟ تکلیف بین کوین هایی که یه ustتبدیل شده چی میشه

بنظرم مردم باید همه توکن سوزی کنند و قیمت را به 80 دلار بازگردانند خیلی عالی میشه

مه حدود ۱ دلار و ده سنت خریدم تو حدود 2 سنت فروختم پولم حدود 1 چهلم شد :sob::cry:

اون موقعی که لونا روی یه دلار و خورده ای بود یه گروه تلگرامی معروف پیشنهاد لانگ دادن روی لونا و گفتن صد در صد می‌ره بالا، گفتم نکنید ، بعد کلی کل کل بلاکم کردن، بفرما..اونایی هم که اسپات خریدن هم بندگان خدا هیچ چی به هیچ چی..

سلام عزیزم چطوری باید توکن سوزی کرد ؟

تعداد 600 هزار لونا دارم که هولد کردم مثلا الان برسه به یک دلار یا دو دلار فروختم دیگه هم سمت ارزهای دیجتال خط قرمز میکشم تا آخر عمرم