بحث و گفتگو پیرامون «یادداشت مدیرعامل بایننس درباره لونا؛ درس‌هایی که از فروپاشی تِرا گرفتم»

چانگ پنگ ژائو، مدیرعامل سرشناس صرافی ارز دیجیتال بایننس، به‌تازگی در یادداشتی درباره نکاتی که باید از سقوط اخیر پروژه تِرا آموخت، صحبت کرده و در کنایه به توسعه‌دهندگان این شبکه گفته است «باید مغز کسانی را که این سیستم را طراحی کرده‌اند، بررسی کرد».

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «یادداشت مدیرعامل بایننس درباره لونا؛ درس‌هایی که از فروپاشی تِرا گرفتم» شکل گرفته است.

شبکه لونا رو بیان بدن به ژائو.همین آدم میاد سر و سامونش میده.خیلی کارش درسته دمش گرم تا الان حمایتش کرده

والا منم همین نظر شمارو دارم

اره جون عمت خودت با ایلان ماسک با اقتصاد دانهای آمریکا و مترسک ریس لونا پستون تو یه کاسه هست خودتم یه روزی تاوانش پس میدی جانور من ندارم این ارز ولی خیلی‌ها را نابود کردین

این بنده خدا هم یه طور دیگه داره کلاه باقی رو بر میداره. بعضی هاشون زرنگن بعضی هاشونم خنگن میشن ترا.

اکسی اینفیتی رو هم باییننس جمع کرد

فعلا که از امروز لوناصعود خودشو شروع کرده.

باشه،من پول خودمو میخاستم آتیش بزنم،بجاش لونا خریدم،شما نخر ضرر میکنی،ما میخریم اگه ضرر کردیم،واست تعریف میکنیم

من هم از صرافی بایننس درس گرفتم کلاه بردار درجه یک

همین حروم زاده و امثال اینا با فروشهای سنگین قبل از فروپاشی و سود زیاد از بازار خارج شدن و سرمایه گذارای خورد رو بدبخت کردن و گرنه صرافی بایننس که خودش پشت تمامی اتفاقات کریپتو هست از این موضوع بی خبر بوده؟ :rofl::rofl:هنوز یادمون نرفته که پارسال بود یا همین چند ماه قبل نقطه لیکوئیدی چند هزار نفر رو فعال کردن و بعدش تو کف نزدیک چهل و پنج هزار بیتکوین خریدن و دوباره تو چهل و هفت هزار همشو فروختن :neutral_face:بیتکوین این همه هولدر داره چطوریه که بازم سکه های در گردشش بالای ده میلیونه،یکم عجیب نیست؟ و چطوریه که یهو مثلا ارز با ثباتی مثل بیتکوین با این همه هولدر و تقاضا و خرید و فروش سی درصد میریزه ،یه پای تمام کلاه برداریهای کریپتو بایننس قرار داره و با بقیه صرافیها هماهنگه و هر وقت بخوان همه رو بدبخت میکنن

پشنهاد میکنم پروژه آویس رو مطالع کنید
به نظر گزینه مناسبی هست برای سرمایه گذاری
aviscoin.info

سرمایه‌گذاران باید همیشه «به ویژگی‌های فاندامنتال پروژه‌ها» توجه کنند.
چطور می توان کامیونیتی موثری از سرمایه گذاران ساخت که وجود حفره هایی اینچنین خطرناک را به موقع هشدار بدهند و صدای هشدارشان شنیده شود؟

چرا وقتی یک ساختمان فرو می ریزد، با ورود مدعی العموم، مهندسان طراح و سازندگان ساختمان محاکمه می شوند ولی در اینجا خبری از ورود مدعی العموم و محاکمه ترافورم لبز (Terraform Labs) نیست!؟