سلام
به این صورت میشه حساب و کتاب کرد:
حاصل = (تعداد توکن ایردراپ جدید) * (تعداد لونایی قدیمی)
2.52580796=0.000015307927*165000
و مقدار کلی که به شما تعلق می گیرد 2.52580796 هست و با توجه به اینکه فقط به 30 درصد از دارایی خود دسترسی دارید:
0.75774239=30%*2.52580796
پس مقدار 30 درصد لونای جدید شما هست 0.75774239
اگر قیمت لونا جدید را 6 دلار در نظر بگیریم ارزش 30 درصد دارایی شما هست 4.55 دلار
با فرض اینکه دوباره قیمت لونا در یک سال آینده به 85دلار هم برسد، ارزش صد درصد دارایی شما می شود 215 دلار.
کلاً همه کسانی که قبل و بعد از سقوط این ارز را خریداری کرده اند با این ایردراپ به 1 درصد سرمایه شان هم نمی رسند.
سرمایه شما ذوب شده و دیگه با این وضعیت هیچ امیدی نداشته باشید که به اصل سرمایه خودتان برسید.
عزیز این ایردراپ یه برنامه ای هست که جیب شما رو کلا خالی کنن یعنی اگه تو ایردراپ گزاشته باشی به یک درصد از سرمایت هم نمیرسی
منتظر بمون برمیگرده یعنی برگشته الان
سلام
پروژه لونا کلاسیک شکست خورد و مدیران اون تمام انرژی رو برای لونا 2 گذاشتن! به نظر شما ارزش لونای کلاسیک با این تفاسیر بالا میره یا معامله در یک پروژه شکست خورده بی فایده و غیر سود ده هست؟
سلام من قبل از سقوط لونا کلا ۳ تا دونه تو سیف پل داشتم الان که به کیف پول نگاه کردم دیدم 1255تا لونا۲ رو شبکه peb20 برام واریز شده کسی میتونی راهنمایی کنه که چطوری میتونم نقدش کنم ؟
سلام من قبل از سقوط لونا کلا ۳ تا دونه تو سیف پل داشتم الان که به کیف پول نگاه کردم دیدم 1255تا لونا۲ رو شبکه peb20 برام واریز شده کسی میتونی راهنمایی کنه که چطوری میتونم نقدش کنم ؟َٕ!
سلام
پس طبق مقالتون داستان این چیه؟
این سایتی که معرفی کردین ادرسمو زدم این اومده ،این چی هست؟
سلام برادرعزیزبیت پین کل زندگی ما رانابودکرد خداوکیلی اه دربساط نمانده ۷۰میلیون لونا قبل ازسقوط وبعدش خریدم دیروز ۲۵۰ت زده حساب میگه شما دیگه ۳۰ درصدگرفتی به خداخودشون برمیدارن همشون دروغ میگن
دروغ میگی شماهم ازهمون دوستان عزیز صرافی هستین
سلام استاد من لونا کلاسیک رو خریدم قبل ایردراپ الانم تو ترا فیندر ۱۳۶۰۰۰تا واسم نشون میده و نوشته ۲۵درصدشو بعد شش ماه و بقیه تا دو سال بعد دریافت میکنی الان به نظرتون نمیشه هیچ برداشتی کرد؟
سلام من مقداری لونا ۲ توی اتمیک ولت چنج کردم و خریدم به رغم اینکه توی سوابق تراکنشم هست ولی موجودی رو صفر نشون میده . کسی میدونه دلیلش چیه
خیلی خیلی ممنون