بحث و گفتگو پیرامون «تِرا ۲.۰ راه‌اندازی شد؛ هرکس باید چه تعداد لونای جدید دریافت کرده باشد؟»

نسخه دوم شبکه تِرا ساعاتی قبل و با اعلام تیم توسعه این ارز دیجیتال، فعالیت خود را به‌طور رسمی آغاز کرد. همان طور که توسعه‌دهندگان ترا پیش‌تر گفته بودند، از توکن‌های شبکه جدید برای جبران خسارت هولدرهای لونا و «UST» استفاده می‌شود و امروز صبح هم اولین مرحله از توزیع لوناهای جدید میان هولدرهای خسارت‌دیده برگزار شد؛ اما هر کس باید چه تعداد لونای جدید در این ایردراپ دریافت کرده باشد و توکن‌های دریافتی را چگونه می‌تواند مشاهده کرد؟

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «تِرا ۲.۰ راه‌اندازی شد؛ هرکس باید چه تعداد لونای جدید دریافت کرده باشد؟» شکل گرفته است.

سلام با تشکر …
من لونام داخل اتمیک بوده - ایا ایر دراپ تعلق میگیره ؟

سلام.ما که از صرافی های داخل کشور خریداری کردیم چی میشه وضعیت ما

سلام صرافیای داخلی ایردراپ میدن یا ن

salam mn luna ham dakhel trust wallet has chi kar bayad bokonm ? Khodesh tabdil mishe?

اگه از صرافی به کیف پول انتقال داده باشین واجد شرایط هستید ولی اگه توی همون صرافی ایرانی مونده باشه ایردراپ تعلق نمیگیره چون دادن برون زنجیره ایه و بنیاد لونا باید این اسنپ شات ها رو جمع کنه و مطمئنن صرافی ها کوچیک و کمتر شناخته‌شده جز شون نیست

خودش انجام میشه

سلام.همه لونای من در کوینکس ناپدید شده،دوستان هم چنین مشکلی برایشان پیش امده،چکار باید کرد

دوست عزیز با دقت بخوان. اگر قبل از سقوط لونا از ارز های لونا و ust توی کیف پول شخصیت نگه داری میکردی یا صرافی ها ایردراپ به شما تعلق میگیره

دوست عزیز با دقت بخوان. اگر قبل از سقوط لونا از ارز های لونا و ust توی کیف پول شخصیت نگه داری میکردی یا صرافی ها ایردراپ به شما تعلق میگیره

از کوکوین خرید شده رفته اخل ولت اتمیک

هشدار پشتیبانی صرافی ایرانی لونا انتقال دادم به کیف پول ترا…خداروشکر دوبرابر شد:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::hugs:

سلام من ارز لونا از صرافی ایرانی قبل از سقوط خریدم و تو کیف پول تراست ولت دارم به من ایردراپ تعلق میگیره یا نه اگه آره چیکار باید بکنم؟

دوستان ، من بعد از سقوط شدید لونا از طریق پنکیک سواپ مقداری BNB دادم به جاش luna portal گرفتم و توی تراست ولتم ذخیره کردم . آیا این ایر دراپ به من تعلق میگیره ؟

من چند روز پیش به کیف ترا استیشن انتقال دادم و امروز بعد از ایردراپ فقط ارز لونا به کلاسیک تبدیل شده و هیچ لونای ۲ ای در کار نیست :expressionless_face::expressionless_face::expressionless_face:

سلام من چند روز پیش ترا اونا گرفتم الان ینی پولم به فنا رفته یا راه برگشت داره¿

سام.12 می تعداد 20000 لونا خریدم توی بایننس.الانم ولت و…تا دوشنبه بلاکه و نمیشه اتقال داد جایی.فقط میخوام بدونم بعد از رفع مشکل ولت قیمت لونا بتوی بایننس با صرافیی مثل okex یا کوکوین یکیه و مثلا میشه به فرض ثبات قیمت حوالیه 5$ فروختش؟؟؟

من لونا سقوط کرد خریدم الان 165000هزار تا لونا قدیمی دارم یعنی چقدر لونا جدید بهم تعلق میگیره

سلام ،من ترا استیشن را گرفتم و کلمات بازیابی تراست ولت را زدم ولی موجودی لونایی نیست
میزنه که کیف شما خالی هست