نسخه دوم شبکه تِرا ساعاتی قبل و با اعلام تیم توسعه این ارز دیجیتال، فعالیت خود را بهطور رسمی آغاز کرد. همان طور که توسعهدهندگان ترا پیشتر گفته بودند، از توکنهای شبکه جدید برای جبران خسارت هولدرهای لونا و «UST» استفاده میشود و امروز صبح هم اولین مرحله از توزیع لوناهای جدید میان هولدرهای خسارتدیده برگزار شد؛ اما هر کس باید چه تعداد لونای جدید در این ایردراپ دریافت کرده باشد و توکنهای دریافتی را چگونه میتواند مشاهده کرد؟
اگه از صرافی به کیف پول انتقال داده باشین واجد شرایط هستید ولی اگه توی همون صرافی ایرانی مونده باشه ایردراپ تعلق نمیگیره چون دادن برون زنجیره ایه و بنیاد لونا باید این اسنپ شات ها رو جمع کنه و مطمئنن صرافی ها کوچیک و کمتر شناختهشده جز شون نیست
دوستان ، من بعد از سقوط شدید لونا از طریق پنکیک سواپ مقداری BNB دادم به جاش luna portal گرفتم و توی تراست ولتم ذخیره کردم . آیا این ایر دراپ به من تعلق میگیره ؟
سام.12 می تعداد 20000 لونا خریدم توی بایننس.الانم ولت و…تا دوشنبه بلاکه و نمیشه اتقال داد جایی.فقط میخوام بدونم بعد از رفع مشکل ولت قیمت لونا بتوی بایننس با صرافیی مثل okex یا کوکوین یکیه و مثلا میشه به فرض ثبات قیمت حوالیه 5$ فروختش؟؟؟