بحث و گفتگو پیرامون «۴ روش کمترشناخته‌شده برای کسب درآمد از nftها»

بسیاری از افراد نمی‌دانند با استفاده از NFTها می‌توان درآمد منفعل (بدون نیاز به فعالیت) به دست آورد. همان طور که بخش امور مالی غیرمتمرکز (DeFi) بستری را برای کسب درآمد منفل از ارزهای دیجیتالی مانند اتریوم فراهم کرده است، پلتفرم‌هایی هم وجود دارند که دارندگان NFTهای مختلف می‌توانند از طریق آنها و جدای از رشد قیمت دارایی خود، درآمد داشته باشند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «۴ روش کمترشناخته‌شده برای کسب درآمد از NFTها» شکل گرفته است.

لطفاً کسی می‌تونه کمک کنه. من توی ایرداپ شرکت کردم و یک ان اف تی دریافت کردم که تصویر یک پسر هست که شیعی تو دسته.
تو تراست ولت اومد. بر شبکه پالیگان هست.
مشکلم اینجاست که میزنم روی تصویر . فقط یه آدرس و شماری توکن و چند شماری دیگه و نوشته xaunm punk بعد یه نکته مهم تو وسط صفحه زد سند.
اگه من این گزینه رو بزنم چه اتفاقی نیفته. و اینکه چطور باید بفهمم این ان اف تی ارزش داره یا نه. تورو خداوندی خدا کسی می‌دونه کمک کنه. بگه چیکار کنم. سند رو بزنم یا نه و اصلا باید برای فروشش چیکار کنم. مهمتر اینکه چطور بدونم ارزشش چقدره.

چند روز در مورد نحوه جابه‌جایی و معامله nft بر بستر پالیگان مطالعه کنید و ویدیو آموزشی ببینید - راحت یاد میگیرید
کاملا رایگان - فقط حوصله باید بخرج بدید و دنبال پولای یه شبه و گنده نباشید.
موفق باشید

ممنونم داداش عزیز. سپاس از راهنمایی تون

میشه راجب بازی متاورس توضیح بدید برای کسب درآمد