بحث و گفتگو پیرامون «آدرساید (Otherside) چیست؟»

در سال ۲۰۲۱، فروش توکن‌های غیرمثلی (NFT) شاهد رشد شگفت‌انگیز ۲۱,۰۰۰درصدی بود و در‌این‌میان، چند پروژه انگشت‌شمار توانستند گوی سبقت را از بقیه بربایند. مجموعه میمون‌های بی‌حوصله یا همان بورد ایپ یات کلاب (BAYC) یکی از مجموعه‌هایی بود که همچون بمب صدا کرد و توجه بسیاری را حتی خارج از فضای بلاک چین به خود جلب کرد. افراد مشهوری همچون نیمار، شکیل اونیل، پاریس هیلتون و جاستین بیبر صدهاهزار دلار برای خرید این توکن‌ها پرداختند و از آن‌ها به‌عنوان تصویر پروفایل در شبکه‌های اجتماعی خود استفاده کردند. بااین‌حال، سازندگان این میمون‌های بی‌حوصله به این حد از شهرت و موفقیت بسنده نکرده‌اند و در فکر ایجاد دنیایی متاورسی با نام آدرساید یا جهانی دیگر برای این شخصیت‌ها هستند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «آدرساید (Otherside) چیست؟» شکل گرفته است.

هدف خالی کردن جیب شما
مفت بخرید گران بفروشید

ممنون توضیحات کامل و جامعی بود❤️

بازم ممنون بابت یک مقاله دیگه. اینجور پروژه ها، یا کلا دنیای متاورس متاسفانه فقط در حد بیزنس هست، واقعا در حال حاضر سال 2022 نمیشه با قطعیت درباره دنیای مجازی با این قدرت حرفی زد. هنوز ما در مکانیزم چرخ دنده بسر می‌بریم. کارت های گرافیک و هوش مصنوعی اینقدر قدرت ندارن که در زمان و مکان بتونن همزمان تعداد زیادی را جابه جا کنند. این ایده ها از نظر تئوری بسیار جذاب هستن، اما در عمل ما هنوز در پله اول هم نیستیم. البته شخصا عاشق رویاپردازی و تخیل هستم، اما بعد از پروژه بلوک توپیا فهمیدم باید مراقب حقه ها و بیزنس های دیگران باشم. بهرحال بابت تهیه و ترجمه و زحمتی که میکشی تشکر میکنم. منتظر مقاله بعدی هستم :heart::heart_eyes::+1::folded_hands: